Det är två formstarka lag som drabbar samman här och jag har saken klar för mig. Jag går helt emot vad spelbolagen tror och bugar och bockar för de höga oddsen vi får på mitt spel. Häng på! 

Nice – Rennes
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 6/10

Spelstopp: 19.00

Nice är uppe i 6 raka utan förlust i ligaspelet nu varav 4 av dessa har slutat med seger. Man har visat att man har rejäl kapacitet i laget den senaste tiden då man slagit PSG med 2-1, kryssat mot Marseille och i cupen slog man ut Lyon med 3-1. Det är framförallt på hemmaplan som Nice trivs allra bäst och här har man 4-3-1 som resultatrad och 14-10 i målskillnad. Nice har visat upp en fantasirik och inspirerande offensiv den senaste tiden och man har anfallaren Dario Cvitanich i toppslag då han gjort mål i 4 av lagets 5 senaste ligamatcher.


Dario Cvitanich  frälser Nice igen?

Motståndarna Rennes har även dom fin form för dagen då man har 4-1-1 som resultatrad på de 6 senaste matcherna i ligaspelet. Man har även vunnit de två senaste cupomgångarna. Man är dessutom ett av ligans bästa bortalag då man har resultatraden 4-1-3 och 12-12 i målskillnad. Noterbart är att man är uppe i 3 raka segrar på bortaplan där man bland annat slagit topplaget PSG. Även Rennes har spelare i toppform och då menar jag givetvis Julien Feret och Romain Alessandrini som båda öser in mål för sitt Rennes!

Nice är som sagt väldigt hemmastarka och lagets 4 senaste matcher har slutat 2-1, 1-0, 2-1 och 3-1. Man är som ni ser väldigt starka hemma och man gör en hel del mål samtidigt som man har svårt att hålla tätt i alla matcher.
Rennes har minst sagt fått igång sin offensiv den senaste tiden då man har gjort 7 mål på lagets 3 senaste matcher. Om man bara ser till bortaspelet så har Rennes tre senaste matcher slutat 2-3, 1-2 och 1-3 och som ni ser så blir det ofta målrika matcher då man har en sylvass offensiv samtidigt som defensiven darrar ständigt. Nu möter man ett hemmastarkt Nice och det luktar mycket mål i den här matchen!

Det är två formstarka lag som drabbar samman. Båda har visat upp en sylvass offensiv den senaste tiden samtidigt som de läcker bakåt med alldeles för mycket misstag i respektive backlinje. Överspelet känns mycket spelvänligt i en öppen match som den här!

Nice saknar Paulun som är avstängd samt Pentecote och Anin som båda är skadade.
Rennes får klara sig utan Makoun men i gengäld får man tillbaka M’Vila här.