Mycket intressant på listan idag och spel känns givet i denna match.

Newcastle – Tottenham
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.03 SBOBET
Spelstopp: 2011-01-22 16:00

Newcastle har spelat helt okej senaste tiden och man är också obesegrade på dom fem senaste matcherna i ligan. Senast fick man 1-1 borta mot Sunderland. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en nionde plats. Hemma denna säsong har man inte varit allt för stabila och har 4-3-4.

Tottenham spelade en tuff match senast mot United, man höll tätt och matchen slutade 0-0. Överlag har man väl spelat okej senaste tiden även om man inte direkt imponerat stundtals. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en femte plats med ett par placeringar i sikte uppåt. Tottenham har 4-2-4 på resande fot denna säsong.

Båda lagen har för dagen helt okej form, båda lagen har också gjort en del mål i dom senaste matcherna och även släppt en del bakåt. Tottenham är favoriter vilket man också ska vara, segern ligger närmast för Tottenham dock tror jag mer på att vi kommer att få se ett par mål i denna match. Båda lagen har en del skador i defensiven vilket bör öppna upp en del. Tidigare möten har också blivit målrika och över 2.5 lockar till spel här.

Lycka till.