Här drabbar två riktigt målglada lag samman och jag har hittat ett givet spel i den här matchen!


Newcastle – Everton

Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.00

Det tuffa matchandet i Premier League når sin kulmen här då lagen spelar sin 4:e match på bara 10 dagar! Newcastle har haft det tufft under jultiden då man mött tufft motstånd. Först åkte man på stryk mot Man City hemma med 1-3 för att sedan vinna över QPR med 1-0. Efter det gjorde man en strålande insats på bortaplan mot Man United men föll med flaggan i topp med 4-3. Nu senast mötte man Arsenal på Emirates en en sjuk match som slutade 7-3 till Arsenal till slut. Det vi kan ta med oss från dessa matcher är att lagets offensiv är ruskigt stark då de lyckats göra 3 mål på såväl Man United som på Arsenal på deras hemmaplaner! Men lagets defensiv är under all kritik och att släppa in 11 mål på två matcher är extremt dåligt för att vara ett lag i Premier League.

Everton kommer från en hemmaförlust mot Chelsea där man utan tvekan kunde fått med sig minst 1 poäng så räkna med revanschlusta hos Everton här! Före den matchen var man uppe i 7 raka matcher utan förlust så formen är mycket god hos bortalaget. Everton bevisar match efter match att man är ett riktigt starkt lag med mycket hög moral i laget. Offensiven ser riktigt vass ut medan lagets defensiv ofta gör småfel som blir ödesdigra. Mot Chelsea märktes det tydligt att man hade problem i markeringspelet då dem fick göra två relativt enkla mål. Nu möter man ett riktigt hungrigt och målfarligt Newcastle på deras hemmaplan och då kan man få problem i defensiven…


Demba Ba firar ett mål för sitt Newcastle!

Newcastles anfallare  Demba Ba öser in mål för dagen och senast blev det 2 stycken mot Arsenal. Han ligger på andra plats i skytteligan och jagas av storklubbar som Chelsea. Han vill visa att han duger för topplagen och formen är riktigt bra. Han har gjort 13 mål denna säsongen är bara 1 mål bakom Van Persie i Man United. Han lär göra allt han kan för att gå om honom nu när transferfönstret öppnar i Januari!

Newcastle har varit över 2.5 mål i 6 av sina 7 senaste matcher medan Evertons 16 senaste matcher har slutat med att båda lagen gör mål i matchen! Båda lagen har riktigt fin målform och de har mycket formstarka spelare i sina lag. Everton har som lag väldigt fin form för dagen så Newcastle måste verkligen vara på tårna för att inte åka på stryk här! Jag tror utan tvekan på en målrik match mellan dessa lagen!