Natten mot lördag så tar New Jersey emot Pittsburgh och man vill fortsätta sin positiva trend nu när man har två raka vinster. Pens söker fortfarande efter ett fungerande försvarsspel och kommer få en bra match att jobba med detta ikväll. Mitt spel kommer dick bli en återkommande favorit.

  • Match: New Jersey - Pittsburgh
  • Speltips: David Perron att göra mål
  • Odds: 4.20 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 31/1, 01.05

new_jersey_200x200New Jersey är verkligen inne i en positiv trend när man nu har tre segrar på de fyra senaste matcherna. Det har dessutom varit mot bra lag och det är positivt inför framtiden. Idag kommer man återigen få tufft motstånd när Pittsburgh kommer på besök. Tittar man på Devils lag så är det inte bra. Man har fått leva mycket på målvakten Corey Schneider och när laget är ett av dem sämre i ligan så blir det såklart också svårt i längden. Jag är inne på att man kommer få det tufft idag. Dels för att Pens är såpass bra offensivt och dels för att jag tror och tycker att Devils är lite för dåliga för att alltid kunna prestera på topp. Man spelar ganska tight på hemmaplan och har faktiskt vunnit fem raka matcher mot Pittsburgh i Prudential Center. Däremot så kommer man få möta ett revanschsuget lag idag som trots sin dåliga form spelat ganska okej. Jag har dock lite respekt för Devils på hemmaplan för att kunna förlita mig på ett moneyline-odds på Pittsburgh och kommer därför spela lillpengen på en målskytt istället.

pittsburgh_200x200Målskytten vi ska spela på heter såklart David Perron. Det är inte första gången det kommer en rek på denna kille sedan hans ankomst till Pittsburgh. Perron kom till Pittsburgh för ett par veckor sedan från Edmonton. Där var han en av lagets bästa spelare offensivt, men kanske inte fick ut sin maxpotential då han spelade i ett lag som är ett av de sämsta i hela ligan. Han har sina styrkor offensivt och spelar man i ett lag som Edmonton så kommer man som sagt inte få lika mycket chanser framåt som i ett offensivt lag. Nu spelar han tillsammans med Sidney Crosby och Chris Kunitz, vilket gör att han får bra mycket fler chanser att göra mål än vad han fått tidigare. Och som han tagit dessa chanser. Han har gjort sex mål på tio spelade matcher och skjutit hela 48 skott hittills. Han skapar farliga chanser varje match och driver på mål så fort han får chansen. Han är teknisk och har ett riktigt vasst skott. Dessutom är han rightskytt, vilket innebär att han har en av de viktigaste rollerna i Pittsburghs powerplay där han ofta står parkerad i vänster tekningscirkel beredd på ett direktskott. Han var oerhört nära att göra mål senast mot Capitals. Hans odds är fortfarande brutalt högt med tanke på att han spelar med Crosby och har på slutet kanske varit Pittsburghs bästa spelare offensivt sett.


Oddset är som sagt fortfarande alldeles för högt när det gäller denne Perron. Han skapar farligheter varje match och trots att man möter ett tight lag idag så bör han få sina lägen. Mitt spel blir därför med en låg insats David Perron att göra mål till oddset 4.20 hos Unibet. Insatsen stannar på 3 units.

Twitter @HedenskogH och  @spelaspelse

Lycka till!

/Heden