Det är också dags för ett litet miniderby mellan Devils och Islanders. Ett av lagen bör ha en klar fördel denna natt och hoppas det visar sig på resultatet också. Vi går även här på en rak seger.

  • Match: New Jersey – New York Islanders
  • Speltips: New Jersey
  • Odds: 2.25 @ Unibet
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 20/9, 01.00

Devils tar inatt emot Islanders och som vanligt när det gäller preseason i NHL så bör man kolla upp vilka lag respektive ställer upp med. Inatt väljer New Jersey att plocka ut en riktigt stark trupp. De flesta i laget är med och man vilar bara ett par stycken. De som utmärker sig som inte kommer delta är Patrik Elias, Jaromir Jagr och Anton Volchenkov. Som sagt man har en riktigt stark trupp och dessutom startar Martin Brodeur i kassen. Marty har enligt rapporter sett riktigt bra ut hittills trots sin ålder. Såhär ställer man upp mot Isles:

Rastislav Olesz – Travis Zajac – Damien BrunnerMartin+Brodeur+2012+NHL+Stanley+Cup+Final+CVn1nzpZJTil
Ryan Clowe – Andrei Loktionov – Michael Ryder
Ryan Carter – Stephen Gionta – Damius Zubrus
Krys Barch – Jacob Josefsson – Reid Boucher

Bryce Salvador – Marek Zidlicky
Andy Greene – Damon Severson
Eric Gelinas – Jon Merrill

Martin Brodeur
Scott Wedgewood

Islanders väljer en lite svagare trupp till kvällen, även om man har med ett par vassa lirare med i laget. Däremot så tycker jag inte man är i närheten av Devils trupp denna afton. Den stora stjärnan John Tavares saknas och det är ett blytungt avbräck. Förstafemman idag är bra, men mycket mer än så har man inte förutom ett par spännande talanger. Devils lag ikväll är tungt att möta. Många hårt jobbande och tunga spelare, vilket förmodligen kommer göra det tufft för ett orutinerat Isles.

Bailey – Nielsen – Okposo
Lee – Nelson – Strome
Gallant – Regin – Boulton
Quine – Miller – Diamond

Dalhuisen – Martinek
Pedan – Mayfield
Reinhart – Pulock

Nabokov
Poulin


Det ska vara klasskillnad på lagen och normalt sett så vinner Devils denna match lätt. Bara hoppas att det sedan är rätt siffror på tavlan när man vaknar imorgon. Jag spelar 8 units även här och denna gång på Devils att vinna efter full tid. Spelet finns hos Unibet.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden