Jag tänker även lägga lite fokus på New Jersey hemma mot Calgary där jag hittat en vinnare. Med detta speltips så kommer sajten ha rekar ute till alla tre nattens matcher och den här matchen går jag mycket på formen och styrkan på hemmaplan.

  • Match: New Jersey - Calgary
  • Speltips: New Jersey ML
  • Odds: 1.81 @Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 26/2, 01.35

new_jersey_200x200New Jersey har jag ännu en gång utsett till ligans tråkigaste lag och jag tror nog också att det kommer förbli så ett tag framöver. Laget man har trodde jag inte skulle räcka till i längden och förmodligen ser det även ut att bli så. Dock så har man spelat väldigt stabilt senaste tiden och är nu uppe i fyra raka segrar, vilket innebär att man faktiskt har en liten teoretisk chans att nå slutspelet. Man kommer dock att behöva vinna en väldigt stor del av matcherna och med tanke på formen man besitter för tillfället så är det bara att fortsätta på den inslagna vägen även i kvällens match mot Calgary. Problemet man har haft denna säsong har varit spelet på bortaplan där man tagit betydligt mindre poäng än vad man gjort på hemmaplan. På hemmarinken har man endast förlorat 8 av 30 spelade matcher under ordinarie tid, vilket visar att man kan slå de flesta där. Nu har man dessutom spelat fyra raka på hemmaplan där man vunnit och är därför ganska bekväma med situationen för tillfället. Bakåt är väl där man vunnit sina matcher. Man gör inte överdrivet många mål framåt, men bakåt visar man klass och målvakten Corey Schneider har varit riktigt bra på slutet. Han är i skrivande stund inte bekräftad ikväll, men kan inte tänka mig att de låter honom vila just idag. Det är en måstematch idag och den chansen måste man ta. Man saknar Ryane Clowe, Bryce Salvador och Derek Severson.

calgary_flames_200x200Calgary har hittills gjort en riktigt stabil säsong och man ligger nog högre upp i tabellen än vad många trodde att de skulle göra. Jag har dock varit övertygad om att deras ras måste komma nångång för med den truppen man besitter så ska man inte ta sig till slutspel i den tuffa västra serien. Just nu ligger man strax under strecket och där tror jag också man kommer förbli resten av säsongen. Till dagens match går man in med två raka förluster och jag tror även man får inkassera sin tredje raka efter denna match. Calgary kommer som vanligt försöka spela ganska tight och matchen ikväll kommer nog bli ganska tråkig att titta på. Det tråkiga spelet tror jag New Jersey drar större fördel av med tanke på att de är så pass starka på hemmaplan. Calgary har spelat mycket sämre nu på slutet mot vad man gjorde i början av säsongen. Inbördes så möter man inte varandra så ofta, men säsongens enda möte hittills vann Calgary med 5-4 på hemmaplan. Idag hoppas jag det blir omvända siffror. Ingen målvakt är bekräftad i skrivande stund, men anser inte heller att det spelar någon större roll. Man saknar Paul Byron, Matt Stajan och Ladislav Smid.


Jag tycker formen spelar in ganska mycket här och dessutom så är Devils väldigt starka på hemmaplan. Mitt spel denna afton blir en vinnare och det i form av New Jersey ML till oddset 1.81 hos Unibet. Insatsen kommer som vanligt att stanna på 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden