Oddsen sitter helt galet i denna match och spelet är givet. Spelas natten till torsdag. Häng med.

New England Revolution – Toronto FC

Mitt tips: Toronto DNB
Insats: 5/10
Odds: 3.00 Bet365
Spelstopp: 2011-06-16 02:00

New England Revolution har haft det tufft senaste tiden, mycket kan förklaras av deras usla försvar som stundtals sett riktigt dåligt ut. 1-0-4 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på åttonde plats i Eastern Conference. Hemma denna säsong har man 3-2-2.

Toronto har endast lyckats att vinna två matcher denna säsong och spelat åtta oavgjorda. Man har dessutom haft problem med målskyttet. I senaste matchen såg det däremot mycket bättre ut för Toronto som lyckades med att spela 2-2 borta mot Los Angeles Galaxy, en match som bjöd på en hel del heta chanser och Toronto var stundtals mycket farliga mot ett av ligans bättre försvar. 0-4-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjunde plats i Eastern Conference.

Toronto har betydligt bättre kraft i offensiven än vad New England har, lyckas med att få med sig det spelet man hade mot Galaxy ska detta kunna sluta med en efterlängtad seger för Toronto. Det har sett bättre och bättre ut och snart kommer fullträffen för laget. New England har inte sett lika på gång ut som Toronto och oddsen sitter snett i denna match. Risken finns att matchen kan sluta med ett oavgjort vilket gör att jag spelar Toronto DNB.

Lycka till.