Jag väljer att återigen sätta stoppet i Washington och ge Nationals kvällens speltips. Ett Nationals som igår på förhand skulle stå och få iväg en drös hits, runs och äntligen få igång sitt potentiella offensiv,men,lyckades man? Absolut inte. Hellickson för Phillies gjorde sin i särklass bästa insats och pitchade helt fantastiskt över matchen, den pitchingen Hellickson levererade resulterade i att Nats endast fick med sig 2 hits. Kat.a.strof. Ikväll står Nola som startande pitcher för Phillies, och jag kan bara inte se en repris från igår.

  • WAS Nationals – PHI Phillies
  • Speltips: WAS Nationals Flest Hits i Matchen.(Betsafe erbjuder void)
  • Odds: 1.87 @betsafe
  • Insats: 6/7 units
  • Spelstopp 22:10

Startande för PHI Phillies - 

Aaron Nola, går för en 4.50 ERA över 4 matcher så här långt, han har 26 pitchade innings och över dessa innings har han släppt 21 hits. Gick senast mot Brewers en stabil match och släppte endast 4 hits över 7 innnings. Vad som är intressant dock är att matchen innan Brewers startade Nola mot just Washington,detta i Atlanta och där släppte han 7 hits efter endast 5 innings, ett mycket vasst Nationals då som Nola hade otroliga problem med att plocka ner och blev relativt kvickt tagen ut ur spel.
natsphillies

Startande för WAS Nationals - 

Tanner Roark, går för en 2.63 ERA över hans 4 startade matcher så här långt. Har pitchat totalt 24 innings och över dessa släppt 22 hits. Roark är en pitcher som trivs otroligt bra på hemmaplan och med det menar jag verkligen otroligt bra. Kollar man på de två starterna han haft på hemmaplan så har Roark gått stabila 7.0 innings i båda matcherna. 14 innings totalt på hemmaplan alltså och över dessa innings släppt endast 6(!) hits. I senaste matchen hade Nats-pitcher galna 15 strikeouts över 7 innings. 15 strikeouts av 21 möjliga i senaste matchen och endast 6 släppta hits över 14 innings på hemmaplan, kan vem som helst räkna ut att det är två otroligt bra starter.

Phillies igår vann med 3-0, förtjänt var det absolut men det var inte så att man var vidare bländande offensiva. Man fick med sig 7 hits över hela matchen detta efter att Nats-pitchen gjorde konstigt nog, något ostabil insats, men med Roark på kullen ikväll som sitter på en ruggig form är jag övertygad att Phillies inte kommer kunna landa på mer än 5 hits. Nationals svingade bra igår, men med Hellicksons otroliga bollar kom man ingenstans med sina svingar. Nola med en dålig insats för bara ett par dagar sen mot Nationals detta på hemmaplan, får med största sannolikhet en tuff uppgift ikväll.

Att Nationals har förlorat denna serie är stenklart, men att man ska bli sweepade skulle vara förnedrande och det vet dom om. Därför ställer man upp med bästa möjliga uppställning även ikväll. Man lyckades inte igår trots bra uppställning och svingar, men med Nola på kullen ikväll för Phillies ska man ha god chans att kunna få iväg en hel del hits. Betsafe rekommenderas då dom erbjuder void om, hitsen skulle sluta lika.

 

/MSrekare