Mot Washington och ett andra möte mellan Nationals – Phillies utav 3 totala. Phillies som igår överraskande nog vann matchen mot Nationals med 4-3 när många andra trodde på en Nats-sweep. Å andra sidan mycket på grund av Phillies otroligt duktiga nya pitcher Velasquez som startade för dom igår och pitchade helt fantastiskt. Annat blir det ikväll när en betydligt sämre Hellickson tar kullen som startande.

  • WAS Nationals – PHI Phillies
  • Speltips: WAS Nationals över 8.5 hits i matchen
  • Odds: 1.83 @bet365
  • Insats 4/7 units
  • Spelstopp: 01.05

Startande för PHI Phillies - 

Jeremy Hellickson, går för en 5.21 ERA över hans så här långt 4 startade matcher och 19 pitchade innings. Har över dessa 19 släppt 23 hits och 13 runs med en hyfsad 1.37 WHIP. 23 hits på 19 innings kan ju alla räkna ut att det innerbär att Hellickson släpper en hit per inning, och lite till som en bonus. Hellicksons senaste start var hemma mot Mets, då gick han 4 innings och släppte otroliga 10 hits(!), ingen superinsats och han blev snabbt tagen ur spel. I hans start innan Mets stog han mot just Nationals på kullen, detta också på hemmaplan. Då gick han ännu värre 3.0 innings där han släppte 7 hits och 5 runs. 2 mycket, mycket dåliga starter för Hellickson och någon form inför kvällen har han alltså absolut inte med sig.
natsphillies

Hur är då Nationals och deras offensiva styrka?

Jo, man har ju ett offensiv när det kommer till att slå in runs, absolut. Men man är nog inte riktigt nöjda med starten så här långt och sina 4.32 runs i snitt som gör Nationals till ett väldigt medelmåttigt lag. För det är man absolut inte på pappret som säger att borde kunnat dra in fler runs likt Cardinals,Cubs eller Red Sox men som man hittills inte riktigt har lyckats med. Man har en 8.40 snitt per match när det kommer till hits och det är väl inte heller någon supersiffra men helt klart godkänd, och mot just Hellickson som generellt släpper mycket hits, är jag övertygad om att man ska kunna öka den siffran ikväll.

Nationals har ett par lirare som har slagit bra i år, till exempel Murphy, Ramos, Zimmerman och självklart hingsten Bryce Harper. Övriga i uppställningen har inte kommit igång riktigt men med Hellickson på kullen för Phillies ikväll har man en bra chans att kunna visa att man kan slå och få iväg hits. Nationals måste rycka upp sig och efter gårdagens förlust väntas man ställa upp med bästa möjliga uppställning. Över 8.5 hits på Nationals mot en ostabil Hellickson till 1.83 hos bet365, taget!

/MSrekare