Mot Washington där en serie på 4 matcher mellan Nationals – Marlins ska spelas klart. 2 matcher har gått i Nationals favör och en match till Miami,som Marlins vann igår med 7-1. Att Nationals fortfarande har ett WIN-LOSS record på 23-14 och inte värre är fortfarande ett mysterium för mig, med tanke på hur dom hittills har slagit. Miami ryckt upp sig och har börjat slå klart mycket bättre än vad man gjorde i början på säsongen.

  • WAS Nationals – MIA Marlins
  • Speltips: MIA Marlins Moneyline
  • Odds: 1.83 @bet365
  • Insats: 6/7 enheter
  • Spelstopp: 19:35

Startande för WAS Nationals - 

Joe Ross, går för en stabil 2.29 ERA över hans 6 starter och 35 pitchade innings. Släpper 28 hits och bara 9 runs över dessa 35 kastade inningsen med en 1.10 WHIP i ryggen. Ross började denna säsongen väldigt bra, mot bra lag och gick långa starter samtidigt som han släppte få både hits och runs. Däremot, verkar han ha tappat det sista tiden. I hans två senaste starter han Ross gått 13 innings, över dessa har han släppt 13 hits och 7 runs. Detta är ju självklart inte helt åt skogen-siffror heller, men, jämför man med hur han startade denna säsongen så ligger Nationals-pitchern efter något.

Startande för MIA Marlins - 

Jose Fernandez, går för en aningen högre 3.54 ERA över 7 starter och 40 pitchade innings med en 1.40 WHIP. Fernandez har varit relativt jämn denna säsongen och hållt sig på liknande siffror under varje match. Gjorde en outstanding insats i han senaste start mot Milwaukee när han gick 7 stabila innings och släppte endast 4 hits 0 runs. Fernandez räknas som Marlins ess och det kan man ju förstå när man tittar på hur många strikeouts han har till exempel, 58 stycken över 40 pitchade innings är inte alls illa milt sagt. Fernandez med bra form och självförtroende inför kvällens match.
marlinsnats

Det här blir en pitchers-fight ikväll, det är redan klart. Vad som kommer avgöra denna matchen blir klart offensivet, vilket båda lagen egentligen även där ligger jämnt till. Jag nämnde innan hur jag tycker det är konstigt att Nationals fortfarande har den WIN-LOSS recorden som man fortfarande har, med tanke på hur man svingat överlag denna säsongen. Man har otroligt bra namn på uppställningarna, men ,4 av 5 killar som väntas slå aggressivt har inte alls kommit igång.

Fernandez är bra med sina strikeouts, Nationals svingar inte som man ska. Det här är som upplagt för Marlins-pitchern att få med sig 10-12 strikeouts ikväll och gå 7 innings. Marlins något bättre i snitt på hitfronten och då har man ändå kommit igång bra sista tiden. Man har 4-5 killar i uppställningen som väntas starta ikväll, som varit sylvassa senaste 5-10 matcherna. Ross något sämre form, Marlins mycket aggressiva och Fernandez visat bra kast. 1.83 på Marlins Moneyline hos bet365 är taget!

/MSrekare