I natt beger vi mot den amerikanska huvudstaden där Nationals tar emot Atlanta Braves i ett tredje möte av fyra matcher. Första två matcherna har gått till Nationals som vunnit med 6-4 respektive 2-1, man är 5 för 1 så här långt i säsongen medan Braves är 0 för 7. SJU förluster av sju matcher alltså och när man lämnar huvudstaden på torsdag-kväll är det mycket möjligt, att man fortfarande har siffran till vänster på 0.

  • WAS Nationals – ATL Braves 
  • Speltips: WAS Nationals över 8.5 hits
  • Odds: 1.83 @bet365
  • Insats: 6/7 enheter
  • Spelstopp: 01:05

Startande för ATL Braves - 

Matt Wisler, gick förra säsongen för en 4.71 ERA över 20 startade matcher. Släppte 119 hits på 109 pitchade innins och hade en hög 1.46 WHIP. Wisler har startat en match så här långt mot vassa Cardinals, gjorde ingen vidare insats där med all förståelse. Släppte 7 hits över hans 6 innings och 4 runs. Wisler gjorde väl en hyfsad springseason, släppte 9 hits till exempel över hans få 13 pitchade innings,värt att nämnas självklart är ju att han då inte mötte slagmän i närheten av vad han gjorde mot Cardinals eller kommer göra i natt. 
natsbraves
Wisler står inför en tuff uppgift, dels för att det spelas i Washington, dels för att han inte besitter dom starkaste kasten…men mest för att han ska möta ett lag som är otroligt jämna när det kommer till att slå. Nationals har nämligen en stjärna som sticker ut och denna mannens namn när Bryce Harper, en helt outstanding spelare som slår och träffar allt i hans väg. Harper kommer vara ett gigantiskt problem för Wisler i kväll och som om det inte räcker så kommer resterande killar i Nationals som alla slår i liknande siffror och är otroligt sving-glada även dom, träffa bollar. Var så säkra. 

Rendon, Zimmerman, Murphy och Werth är ett par namn som kommer göra Wislers match olidlig i kväll och med tanke på hur många hits Wisler släppt mot mindre bra lag kan jag bara se detta gå på en sätt.

Nationals har precis som många andra storlag visat ett mycket bra offensiv, man trivs otrolig bra hemma, man sitter inne på ett par riktigt tunga namn som väntas ta Nationals in i slutspel och man möter en instabil Wisler. Bet365 har satt Nationals hit-lina på 8.5 hits och den plockar jag direkt till 1.83.

/MSrekare