Bandyderby i Småland, där Tranås BoIS gästar Nässjö IF. Jag har hittat ett överodds som inte går att hoppa över, häng med!

Match: Nässjö – Tranås BoIS
Tips: 2:a
Odds: 2,30 @ Unibet
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 2011-02-18 19:00

Motivering:

Ett hett möte i Allsvenskan Södra, ett klassiskt Småländskt derby. Tranås BoIS är det klart vassare laget här, det visar tabellen direkt. Nässjö har raden 8-3-8 och målskillnaden 80-96, som står att jämföras med Tranås: 10-3-6 och målskillnaden 115-91. Tranås har dessutom spelat ut storlagen Gripen/Trollhättan och GAIS den här säsongen, och man har placerat sig över alla förväntningar.

Tranås BoIS har, framför allt, en fruktad offensiv, med namn som Peder Mannerberg, Alexei Kitkov, William Sjöberg, Niklas Freijd och Robin Östh. En handfull skickliga spelare, som Nässjö inte kan motsvara, mer än med ryssen Ivan Lebedev, med förflutet i Tranås.

Sist lagen möttes, på annandagen, slutade matchen 3-3, efter att Tranås dominerat första (ledde 3-0) för att sedan slappna av och tappa i andra. Jag tror inte att de gör om samma misstag igen, och med ca 50 % chans att sitta så tackar jag för 2,30 i odds!

God spellycja,
/Blixt