Endast en match i NHL kommande natt. Två lag som har två helt skilda former. Hemmalaget Nashville Predators har fyra segrar på lagets fem senaste möten medan motståndet Edmonton Oilers har SJU raka förluster. Kan J. Eberle fixa till sig poäng åt sitt Oilers?

  • Match: Nashville Predators – Edmonton Oilers
  • Serie: NHL
  • Speltips: J. Eberle att göra minst ett poäng i matchen
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 2,5/5 units 
  • Spelstopp: 28/11, 02:00

edmonton_200x200 @ nashville_200x116

Edmonton Oilers har verkligen inte fått spelet att stämma den senaste tiden. Laget har radat upp sju raka förluster och föll nu senast med 3-2 på bortaplan mot Dallas Stars.
En spelare som däremot har försökt ge allt för sitt lag och sliter för att laget ska börja vinna igen är Jordan Eberle och leder lagets interna poängliga. Han har på tjugoen spelade matcher spelat till sig femton poäng. Detta via fyra mål och elva assist.
Lite fakta om Eberle är att han är en liten hockeyspelare men har ett sinne för att göra mål samt en kille som har god spelförståelse. Han har en tendens att hitta dom fria ytorna i anfallszon och skicklig på att göra dom ”viktiga” målen.

I den senaste matchen mot Dallas Stars gjorde J. Eberle ett poäng. Men trots den poängen föll som sagt laget. Poäng blev det även i matchen innan det mot Chicago Blackhawks och har gjort poäng i tre av lagets fem senaste matcher.
Med Oilers på resande fot levererar även J. Eberle. På lagets tre senaste bortamatcher har han gjort poäng i samtliga. Bland annat en assist mot just motståndet Nashville Predators för några omgångar sedan.

Mot just Nashville Predators trivs J. Eberle. Han har gjort poäng i fem raka möten och har totalt gjort åtta poäng på dessa matcher. Detta via tre mål och fem assist. Han trivs verkligen mot Predators.
Noterbart är att Oilers har vunnit tre av dom fem senaste mötena mot Predators.

Med en het J. Eberle som leder poängligan i Oilers och har en poängsvit på tre raka bortamatcher och med poäng i tre av lagets fem senaste matcher. Han är assisterande kapten i laget och är en av dom bärande spelarna i laget. Han är en av spelarna som måste leverera inatt om Oilers ska bryta sin katastrofala svit.
Det kan tilläggas att han skjuter minst ett par skott per match också.
Mitt spel blir J. Eberle att göra poäng i matchen till 1,75 hos Unibet,