Napoli blev trea i serien medan motståndarna Verona har chans att avancera två placeringar i tabellen och få finare pengar till klubben. Matchen känns helt öppen och jag väljer att kliva in på ett spel här.

Napoli – Verona
Spel: Över 3.5 mål i matchen
Odds: 2.15 @ Betsson
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45

Napoli kommer sluta trea i serien och det får ses som helt okej för laget som dessutom vann den inhemska cupen. Formen är på topp med 6 raka matcher utan förlust och värt att nämna är att man vunnit sina tre senaste matcher. Något som talar för det här spelet är att Napoli fullständigt öser in mål för dagen och är uppe i 11 mål på lagets 3 senaste matcher. Man är dock inte felfria i defensiven och det märktes senast mot Sampdoria som gjorde 2 mål. Napoli saknar viktige Higuain här och värt att nämna är att viktiga duon Hamsik och målvakten Reina stod över träningen igår och är tveksamma till spel här. Nu väntar sista matchen för säsongen och motståndarna Verona är här för att vinna vilket bör öppna matchen ordentligt och ett kontringsstarkt Napoli skall ha god chans att vinna det här. Lagets tre senaste matcher har slutat; seger med 3-1 i cupfinalen mot Fiorentina, seger hemma mot Cagliari med 3-0 och nu senast krossade man Sampdoria med 5-2 på bortaplan.

napoli_200x200   verona_200x200

Verona har gjort en kanonsäsong som nykomling i år och ligger på en 9e plats i tabellen med chans att avancera upp till en 6e plats och därmed få spela i Europa League kommande säsong. Men då krävs det att Milan, Parma och Torino tappar poäng i sina matcher. Man beger sig hur som helst ned till Napoli för att vinna matchen och ge det en chans. Man har fyra raka matcher utan förlust bakom sig nu så formen är helt okej. Senast spelade man 2-2 hemma mot Udinese där Udinese kvitterade på tilläggstid. Innan det spelade man 3-3 borta mot Lazio där även dem kvitterade på tilläggstid så revanschlustan bör vara helt enorm hos Verona här! Man spelar ofta målrika matcher och man är uppe i fem raka matcher nu där det slutat med 3 mål eller fler i matchen vilket talar för mitt spel här. Man kommer satsa framåt för att vinna matchen men Napoli är ruskigt vassa i offensiv så det kommer knappast bli en enkel match. Jag tror på målfest här! Verona fick försvararen Pillud skadad senast och han missar matchen här. I övrigt saknas fortsatt trion Massimo Donati, Martinho och Romulo här.

Kort summering: 
Napoli är starka hemma och motståndarna Verona vill vinna matchen för att ha chans att nå en Europa Leagueplats så vi kan förvänta oss en fartfylld match mellan två lag som inte kommer ge sig i första taget. Det handlar även om två lag som har fantastiska offensiver som öser in mål för dagen och i Verona kan anfallaren Luca Toni gå upp i delad skytteligaledning med avstängde Ciro Immobile om han gör 2 mål här så räkna med en taggad Luca Toni här!