Cupmatch i Italien och vi har ett av Europas formstarkaste lag som möter ett Verona där det är riktigt tungt i just nu. Vi kan nog förvänta oss att Napoli roterar en del, men man har roterat i Europa League hela hösten och krossat allt motstånd där. Håller inte Verona högre än något av de lagen i Napolis grupp, i alla fall inte i nuläget. Så här tror jag på ett motiverat Napoli som öser på från start!

  • Napoli – Verona
  • Spel: 1/1 Halvtid/fulltid
  • Odds: 1.77 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Napoli fick bara 0-0 hemma mot Roma i helgen, men såklart borde man vunnit om man kollar på de chanser och det spelövertag man hade. Men man såg ändå att formen fortfarande finns där och nu möter man ett Verona som inte tar cupen på så särskilt stort allvar då man tagit ut en rätt klen trupp. Och visst kommer säkert Napoli även dom låta några av nyckelspelarna vila här. Men som jag sagt så har man ju roterat ganska friskt när man spelat i Europa League nu i höst och mött lag som Midtjylland, Club Brugge och Legia men ändå krossat dom och plockat 6 segrar av 6 möjliga. Och håller inte Verona särskilt mycket högre än samtliga dessa lag i nuläget. Sen är inte tränare Maurizio Sarri den som bara låter cupen gå till spillo utan han vill nog gå så långt som möjligt i allt han är med i så jag tror ändå vi får se ett Napoli som öser på som vanligt på hemmaplan där man är riktigt starka.

Tror helt klart att man vinner detta. Och bara en jämförelse, övriga bolag har odds som ligger på 1.55-1.69 ungefär. Unibet ger oss 1.77 på det rekade spelet, riktigt nice tycker jag!

Trolig startelva (4-3-3): Reina; Maggio, Chiriches, Henrique, Strinic; Lopez, Valdifiori, Chalobah; Mertens, Callejon, El Kaddouri.

napoli    verona

Verona gjorde en ganska bra match senast borta mot Milan där man till och med hade ett litet övertag i första halvlek typ, men sen kom Milan ut som ett nytt lag i andra halvlek och tog ledningen för att sedan dra på sig ett rött kort och straff och Verona var med i matchen igen. Dock var ju Milan helt klart det lag som var närmare segern till slut. Man tog i alla fall 1 behövlig poäng. För det har ju sett riktigt bedrövligt ut många gånger i ligan där man ligger tvärsist. Nu ska man möta ett Napoli på bortaplan som i nuläget kan vara det svåraste man kunde ställas emot.

Och man märker också att man lägger en hel del fokus på Serie A och det där kontraktet man jagar. För man har ställt en hel del spelare åt sidan till denna match, utöver några som var skadade innan. Men alla spelare som missar denna match är Toni, Marquez, Pazzini, Gomez Taleb, Sourprayen, Viviani, Ionita, Matuzalem, Romulo och Albertazzi. En hel del startspelare där och där 5 av dom spelade senast mot Milan. Och ska vi bedöma kvalitén på en full trupp så håller den i en toppstrid i Serie B kanske. Nu är dessutom flera borta, ja ni fattar.

Trolig startelva (4-3-3): Coppola; Winck, Bianchetti, Helander, Pisano; Checchin, Zaccagni, Wszolek; Jankovic, Fares, Tupta

——————————————————————————————————————————————————-

Napoli är riktigt bra på hemmaplan och mot ett Verona som har det riktigt jobbigt så borde man vinna tämligen bekvämt. Och även fall man roterar så är det bra gubbar vi får se, gubbar som dominerat fullständigt i Europa League denna höst. Verona må ha gjort en bra match i helgen borta mot Milan, men det var ett Milan som underpresterade mycket och man fick ju hjälp när Milan fick ett rött kort också. Sen har man flera spelare borta nu och jag tror inte man har mycket att säga till om. Fokuset bör ligga på Serie A. Jag spelar Napoli att leda i halvtid och vinna matchen, vi får oddset 1.77. Insatsen är strax över medel. Jobba!!!

/ L’orso