Här har vi ett riktigt formstarkt Napoli, som på hemmaplan känns oslagbara. I torsdags krossade man Midtjylland med 5-0 och man hade B-laget i princip. Nu möter man ett Udinese som saknar flera spelare och man ska inte kunna rå på Napoli för stunden. Men tror ändå Udinese kan hålla ner siffrorna.

  • Napoli – Udinese
  • Spel: Napoli & Under 3.5 mål
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Napoli är riktigt formstarkt för dagen och på hemmaplan är man nästintill oslagbara just nu känns det som. Allt man pratar om i Napoli är den offensiv man besitter, men faktum är att man har varit väldigt solida defensivt här på hemmaplan. Det har ju såklart att göra med att man har bollen mest och hotar framåt hela tiden. Här mot Udinese lär det vara likadant. Tror dock inte man krossar Udinese som är rätt svårspelade emellanåt.

Här saknar man formstarke Dries Mertens i anfallet, såklart ett avräck även om det finns ersättare i massor. Annars är man fulltaligt.

 

napoli    udinese_200x200

Udinese vet man inte riktigt var man har, vi vet dock att man är ett betydligt sämre fotbollslag än Napoli och att man såklart kommer få det svårt att rå på Napoli på bortaplan. Tror dock att man kommer stå upp hyfsat ändå, så det lär inte rinna iväg här. Man kommer ligga lågt med fembackslinje och vänta på sina chanser, men dagens Udinese känns alldels för svaga framåt för att kunna hota. 

För det är ju så att man saknar en hel del spelare här, vi snackar Antonio Di Natale (anfallare), Panagiotis Kone (mittfältare), Alexander Merkel (mittfältare), Guilherme (mittfältare), Duvan Zapata (anfallare) och Maurizio Domizzi (back). En hel del kvalité det där som man gärna hade behövt. Tufft läge. Ska vi säga 2-0 eller 3-0?

————————————————————————————————————————————————————————————

Napoli är solklara favoriter vilket dom såklart borde vara. Man kommer säkert vinna den här matchen i den form man just nu befinner sig i. Tror dock man kommer få kämpa mer än vad man kanske tror. Brukar ha kluriga matcher mot Udinese faktiskt. Och Udinese är ett svårforcerat lag, som säkert kommer ligga lågt med fembackslinje och vänta på sina lägen. Dock känns det riktigt tunt framåt. Myclet skador i laget. Jag spelar Napoli att vinna & Under 3.5 mål i matchen, får ett odds på 2.00. Insatsen är strax under medel. Spelet hittas under fliken ”mål”. Kämpaa!

/ L’orso