Lägg era spel innan oddset kommer rasa här. Napoli som går som tåget i Serie A ska ta sig an slagpåsen Sassuolo på sin hemmaplan och det här kan inte sluta annat än med en storseger för hemmalaget. Frågan är inte om Napoli vinner, utan med hur mycket. Jag kliver in på ett spel här, häng på!

Napoli – Sassuolo
Spel: Napoli -2.5 (Handicap)
Odds: 2.30 @ William Hill
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.45

Napoli är ruskigt starka för dagen då man vunnit samtliga fyra matcher i inledningen av Serie A plus att man slog Dortmund hemma på San Paolo stadion med 2-1 i Champions League. Man är med andra ord i riktigt gott slag för dagen och formen stärktes ytterligare i söndags då man besegrade Milan i en urtuff bortamatch med 2-1. Mot såväl Milan som mot Dortmund har man låtit det bli onödigt spännande trots att man haft kontroll på matcherna. Man har lärt sig av sina misstag och i den här matchen lär det vara full fart framåt som gäller och även om man leder med 2-0 så kommer man fortsätta ånga på. Man har visat upp ett riktigt vasst anfallsspel i inledningen av säsongen och spelare som Marek Hamsik, Higuain och Callejon har hittat nätet flera gånger vardera! När dessa herrar har formen på topp blir man svåra att stoppa och ett Sassuolo som är helt genomusla i defensiven kommer få ruskiga problem här!

Sassuolo är nykomlingar i Serie A och man har minst sagt fått en mardrömsstart på säsongen. 4 raka förluster och förkrossande 1-15 i målskillnad är facit för laget. Man inledde med att åka på stryk borta mot Torino med 2-0 efter en usel insats och därefter var det nykomlingsmöte mot Livorno och man hade stora förhoppningar på 3 poäng men istället gjorde man en ny plattmatch och åkte på stryk med hela 1-4. Återigen gör laget en usel insats och defensiven klappar igenom totalt då ingenting verkar stämma. Man tog nya tag i bortamatchen mot Verona men återigen står man för en dålig insats och förlorar med 2-0 i en match där man knappt får till något spel alls utan bollar slås bort, tappas på mitten eller bryts enkelt av motståndarna, precis som i föregående matcher. Inför senaste matchen mot Inter var det inte många som hade några större förhoppningar och det med all rätt då man på hemmaplan blev brutalt förnedrade med hela 0-7!!

Den stora frågan är då hur ska Sassuolo klara bemästra ett hemmastarkt, effektivt och framförallt formstarkt Napoli? Hur ska nykomlingarna lyckas bemästra ett av seriens bästa lag på deras egna hemmaplan där de ställs mot 11 formtoppade gubbar som kommer ha ett rejält tryck i ryggen! 1, 2, 3-0 räcker inte, publiken kommer kräva mer här! Bara en rejäl överkörning kommer godtas och det vet spelarna i Napoli som kommer spela matchen i högt tempo och trumma på i offensiven. Inter vann med 7-0 men kunde nästan vunnit med det dubbla och då spelade Sassuolo på sin hemmaplan, där man ska känna trygghet, hur blir det då nu när man måste bege sig iväg på resande fot?

Napoli-v-Pescara-Marek-Hamsik-celeb_2869483
Marek Hamsik är stekhet i Napoli, hur många mål gör han ikväll?
Lägger 4 Units på att han gör mål i matchen till fina 1.91 hos William Hill!


Napoli
får klara sig utan Maggio här men i övrigt har man inga nya skador att oroa sig över.
Sassuolo har jag inte fått tag på någon information om i skrivande stund.

Kort summering:
Jag är övertygad om att Napoli kommer inleda matchen med samma höga press som man hade mot Milan senast och jag är ännu säkrare på att Sassuolo inte kommer behärska den här pressen utan jag tror Napoli får en tidig ledning i matchen och vinner den här matchen väldigt komfortabelt. Napoli vet att Inter klarade vinna med 7-0 i helgen så även om man leder med ett par bollar så kommer man fortsätta nöta på i offensiven för att vinna med så mycket som möjligt här. Det är underskattning emot och även om man underskattar Sassuolo här så vinner man med ett par bollar, så dåliga är Sassuolo i dagens läge. Jag är dock inte orolig då Napoli vet vad som gäller och man vill givetvis fortsätta sitt segertåg och med tanke på lagets härliga, snabba och rörliga anfallsspel så bör man göra minst 3 mål framåt ikväll!