Stekhett hatmöte direkt i Italien mellan 5an och 6an i tabellen i Serie A. Det handlar om två offensivt starka lag och överspelet känns givet i den här matchen! Häng på!


Napoli – Roma

Spel: Över 3.5 mål i matchen
Odds: 2.12 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Det är två ruskigt offensivt starka lag som drabbar samman här. Napoli har gjort 21 mål på sina 9 hemmamatcher denna säsongen och nu ställs man mot Roma som har gjort flest mål i serien denna säsongen med sina 42 mål! Båda lagen har fått vila i två veckor nu så räkna med två laddade och spelsugna lag som drabbar samman.

Napoli är riktigt starka på sin hemmaplan då man har 6-2-1 som resultatrad och fina 21-10 i målskillnad. Man vann mot Siena på bortaplan med 2-0 innan uppehållet. Före det hade man stora problem med 4 raka förluster varav 2 av dessa kom på hemmaplan mot Bologna i cupen och i ligan där man förlorade med 1-2 och 2-3. Man gör många mål på sin hemmaplan och nu på senare tid så har lagets defensiv inte fungerat alls och resultaten mot Bologna talar sitt tydliga språk.

Motståndarna Roma avslutade året ruskigt starkt med 6 segrar på 7 matcher och offensiven har visat toppform med 17 mål framåt på dessa matcherna. På bortaplan har man gjort det bra denna säsongen har har raden 5-0-4 och en målsskillnad på 19-15. Som ni ser så är det lite vinna eller försvinna för Roma när de spelar på bortaplan. De ger alltid allting och offensiven har verkligen visat sig från sin bästa sida den senaste tiden.

Napoli har defensiva bekymmer här då man saknar försvararen Cannavaro och Grava som båda är avstängda.
Roma kommer till spel med ett starkt lag och enda avbräcket är försvararen Marquinhos som är avstängd här.


Edinson Cavani öser in mål för sitt Napoli!

En spelare att hålla extra koll på i kvällens match är Edinson Cavani som gjort 13 mål för sitt Napoli i ligaspelet denna säsongen. Han ligger på andraplats i skytteligan med 1 mål upp till El Shaarawy som leder för tillfället.

Det blir ofta målrika matcher när dessa lagen möter varandra och de tre senaste mötena har slutat 1-3, 2-2 och 2-2. Jag tror utan tvekan vi kan förvänta oss en målrik match återigen mellan dessa lagen med tanke på dagens förutsättningar.