Här får vi se ett formstarkt Napoli trycka på gasen direkt hemma mot Palermo vars försvar inte imponerar så värst mycket på mig. Vi såg det inte minst mot Roma som även dom har en riktigt vass offensiv, som Napoli, att man hade stora problem defensivt. Det innebär att offensiva spelarna i Napoli kommer få sina chanser helt klart. Och en av de offensiva spelarna har verkligen hittat rätt under Maurizio Sarris ledning och tror det blir mål av honom ikväll igen.

  • Napoli – Palermo
  • Spel: Gonzalo Higuain målskytt
  • Odds: 1.75 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Napoli är i bra form just nu och tränaren Maurizio Sarri har verkligen börjat hitta rätt med sin offensiva spelstil. Och framförallt på hemmaplan har man öst på framåt och även fått utdelningen massa gånger. Lär inte bli någon skillnad hemma mot ett Palermo som trivs bättre hemma på Sicilien än i Neapel. Här kommer Napoli dominera mestadels och man kommer skapa flera chanser framåt. Och kan inte tänka mig att skytteligaledaren Gonzalo Higuain, som hittat formen rejält såhär på inledningen av säsongen, ska gå mållös härifrån. Tror det kan bli stora siffror för detta formstarka Napoli.

Man saknar absolut ingen spelare och man har ett starkt lag med en klockren offensiv och det kommer ställa till det rejält för Palermos försvar denna afton. Nu gäller det bara för Gonzalo Higuain själv att göra mål på de chanser han kommer få.

napoli     palermo

Palermo har gjort det helt okej såhär långt in på säsongen, och man har 2 raka nu utan förlust. Innan där hade man 3 raka förluster och det var i de matcherna man såg att man har problem mot lag som spelar en anfallsinriktad fotboll och har kvalité i offensiven, liksom Napoli verkligen har. Så det kan bli stora problem här ikväll. Man är ju dessutom bättre hemma än borta och Napoli lära trycka på gasen direkt och säkerligen skapa massor av chanser, där formstarke Gonzalo Higuain kommer ha minst 1 av chanserna.

Man saknar högerbacken Michele Morganella samt mittfältaren Francesco Bolzoni i den här matchen, inga direkt avbräck får man faktiskt säga. Men jag tycker defensiven inte ser så stabil ut.

————————————————————————————————————————————————————-

Napoli har riktigt bra form och man är starka på hemmaplan. Tränare Maurizio Sarri har verkligen hittat rätt med sin offensiva spelstil och en av herrarna som verkar njuta just nu är GOnzalo Higuain, och på hemmaplan mot Palermo kommer han få sina chanser helt klart. Palermo spelar helt okej men när man mött lag som spelar offensiv och har kvalité så har man märkt att man fått problem, så ja man kommer få problem ikväll. Jag spelar Gonzalo Higuain som målskytt till oddset 1.75. Insatsen är strax över medel. Jobbba!

/ L’orso