Napoli tar emot Milan på måndagskvällen och jag tror inte detta blir någon sprakande tillställning. Napoli fick en gratischans att ta över serieledningen då Juve tappade poäng i fredags mot Bologna. Så vinner man här är man åter i ledningen i Serie A. Man möter dock ett Milan som spelat bra på slutet och som även har bra häng på Europaplatser. Dock tror jag att tränare Mihajlovic kommer spela tajt här med sitt Milan, för att försöka få med sig poäng i denna svåra bortamatch.

  • Napoli – Milan
  • Spel: Under 3 mål (asian)
  • Odds: 1.675 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

Napoli kommer från en förlust mot Juventus (1-0) senaste, för att sen torska med 1-0 borta mot Villarreal i Europa League också. och innan dess 1-0 hemma mot Carpi och 0-2 borta mot Lazio. Nu har man chans att återigen gå upp i serieledning då Juventus tappade poäng mot Bologna i fredags. Och det är såklart man kommer gå för det, dock möter man ett Milan som känns bra för stunden och som i sin tur har mycket att spela om dom också. Sen vet vi att Napoli är snåla bakåt på hemmaplan där man inte släpper inte mycket mål. Och samtidigt så kommer man få jobba för att få hål på Milan som lär spela ganska defensivt. Men skulle man ta ledningen så tror jag inte heller att man desperat går för 2-0 utan lär spela försiktigt och vänta på sina lägen. Man ska även spela en returmatch hemma mot Villarreal på torsdag där man säkert kommer spela med ett litet bättre lag än senast mot spanjorerna. Man har nu flera målsnåla matcher i rad och skulle inte bli förvånad om vi får se ännu en här mot Milan.

Vi stryker ingen i Napoli utan här kommer man med fullt lag vilket är positivt för Napolis del, såklart.

napoli    logo-milan

Milan kommer från en seger hemma mot Genoa med 2-1 vilket var den 7e raka utan förlust för detta Milan, som nu har häng på Europaplatserna. Då behöver man såklart vinna här, dock tror jag inte man kommer gå för 3 poäng direkt utan man lär nöja sig med 1 poäng i denna tuffa bortamatch och sedan ta 3 poäng i andra matcher och framförallt på hemmaplan. Ja tränare Mihajlovic är ju inte känd för att vara någon offensiv tränare, utan gillar mer ett tajt försvarsspel och en mer taktisk inriktad fotboll. Och det är väl så vi säkert kommer få se Milan här mot Napoli. Kommer ligga lågt för att ta vara på sina chanser som dyker upp framåt. Speciellt då man vet att Napoli är väldigt farliga i sina offensiv, så varför blotta sig medvetet tänker jag. Så jag tror ju att man kommer gå härifrån ganska nöjda ifall man tar kryssar till sig 1 poäng i form av 0-0 eller 1-1.

Vi stryker Kucka på mittfältet som var bra i Milan denna säsong och som är väldigt skottvillig, vilket är skönt att slippa i en sån här match. Annars inga större avbräck skulle jag säga.

—————————————————————————————————————————————————————-

Napoli är såklart favoriter, tycker dock att man är lite för stora favoriter. Man är bra på hemmaplan, men hur påverkas laget av två förluster i rad. Och kommer man få hål på Milan i bra form som har mycket att spela för även dom. Sen vet vi att Napoli inte släpper in så mycket mål på hemmaplan. Milan kommer ha som utgångspunkt att sätta defensiven i första hand då man vet om Napolis skickliga offensiva spelare. Tror samtidigt att man skulle vara väldigt nöjda med 1 poäng här. Nä jag tror inte vi kommer få se 4 mål i denna match utan tror snarare vi får se kanske 2 mål, max 3 mål (pengarna tillbaka isåfall). Jag spelar Under 3 mål (asian) till oddset 1.675. Insatsen hamnar på medel. Jobbbaaa!!

/ L’orso