Napoli vann borta mot danska Midtjylland med 4-1, nu är det hemmamatch och man kan vid seger säkra förstaplatsen i gruppen i princip. Därför tror jag det blir full fart framåt per omgående mot ett absolut överkomligt motstånd. Kan man göra 4 mål borta så kan man definitvt göra lika många på hemmaplan, mot ett lag i fritt fall just nu, det är i alla fall min tanke.

  • Napoli – Midtjylland
  • Spel: Napoli över 2.5 mål
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 6.5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Napoli är riktigt bra den här säsongen och man har varit outstanding i Europa Leauge än så länge. Nu går man för att säkra den där förstaplatsen och det ska bara vara goda chanser till att göra det. Man ska såklart inte underskatta Midtjylland men det är helt enkelt klasskillnad här, när Napoli dessutom har hemmaplan så kommer det gå undan. Inte bara en gång utan massor av gånger vill jag lova. Frågan är effektiva man är denna afton, hur som helst ska man bara göra 3 mål här.

Man har ett bra lag och man kommer säkert rotera lite, men det är inga duvungar som i så fall får chansen istället. Vi pratar om till exempel Mirko Valdifiori, Manolo Gabbiadini och så vidare som skulle platsa i bra lag i Italien.

napoli

Midtjylland är ett av nordens bästa lag, man har dock haft lite problem på sistone och halkat efter i danska högstaligan. Senast lagen möttes var det klasskillnad, framförallt fick man känna på en riktigt bra offensiv som ju Napoli besitter. Nu åker man till Neapel där de flesta får smaka på läder så det står härliga till. Napoli kommer komma ut i ett våldsamt tempo och försöka döda den här matchen tidigt. Har svårt att se ett lag som Midtjylland kunna stå emot. Jag menar släpper man in 4 mål på hemmaplan så ska det inte gå att stå emot i alla fall 3 mål på bortaplan.

Truppmässigt så har man målvakten Johan Dahlin skadad sen tidigare. Och någon småskada här och där. Och man hade nog behövt Johan i mål här. Och i de övriga matcher man spelat senaste tiden. Man har släppt in massor av mål nämligen, 4 mot Napoli, 2 mot Bröndby, 3 mot Roskilde (bottenlag i divisionen under högstaligan) och 4 mot Viborg senast. Formen är usel med andra ord.

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Napoli kommer gå för vinst här då man säkrar avacemang redan denna kväll om man vinner. Man var rätt överlägsna borta mot Midtjylland och vann med 1-4. Tänker mig nåt liknande resultat nu. Midtjylland ärmsåklart ett bra lag, men inte alls på samma nivå som Napoli som man såg senast de möttes. Napoli kunde dessutom gjort fler mål. Detta blir en kväll Midtjylland helst vill glömma. Jag spelar Napoli över 2.5 mål till oddset 2.00. Insatsen är strax över medel. Jobbbba!

/ L’orso