Ett av lagens tränare har i media klart och tydligt betonat att det är bara seger som räknas! Jag tror även detta laget vinner matchen tämligen enkelt och kliver in här!

Napoli - Marseille
Spel: Napoli -1.5 (Asian handicap)
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Napoli har sylvass form för dagen då man har 4 raka segrar bakom sig och fina 8-3 i målskillnad på dessa matcher. Man har en riktigt vass offensiv som levererar mål i match efter match nu för tiden. Hemma i Italien har laget gjort 24 mål på 11 matcher och nu ställs man mot ett motstånd som har stora bekymmer inom föreningen för dagen. Gruppen är väldigt jämn då Dortmund, Arsenal och Napoli ligger på 6 poäng vardera inför den här omgången. Det kan utan tvekan bli tal om utslagning via målskillnad vilket innebär att Napoli måste vinna den här matchen och man måste vinna med flera mål vilket talar för mitt spel här. Hemma på Sao Paolo stadion är man riktigt starka och 6 segrar och 1 oavgjord match på lagets 7 hemmamatcher den här säsongen talar sitt tydliga språk! Värt att nämna är att man vunnit 4 av de 6 matcherna med 2 mål eller fler och total målskillnaden på dessa 7 hemmamatcher är 16-3 så inför sin fanatiska och högljudda hemmapublik är man ruskigt starka!

Marseille har stora bekymmer för dagen och lagets tränare hänger ytterst löst. Man har 5 förluster och 1 oavgjord match bakom sig så formen i laget är urusel för dagen. Det har varit oroligt i föreningen en längre tid och i stort sett allt talar för att man åker ut Champions League med dunder och brak. Man måste gå för seger ikväll för att ha en chans att ta sig vidare och det lär öppna upp lagets försvar. När spelare som Marek Hamsik, Callejon och Higuain sätter fart i Napoli så lär stackars Marseillespelarna knappast hänga med. Jag tror att direkt efter Napoli tar ledningen så går luften ur Marseille som lär åka på stryk med ett bar bollar här då Napoli som sagt behöver målskillnaden. Spelarna, fansen och styrelsen har tappat förtroende för tränaren i Marseille och det mesta talar för att han ryker inom kort…

Marek Hamsik i Napoli gjorde mål senast för sitt lag och lär göra mål ikväll igen!

Napoli får fortsatt klara sig utan Mesto och Zuniga men i övrigt har man inga nya skador att oroa sig över. Man ställs mot Juventus i ligan till helgen men jag tror knappast Benitez vågar riskera att vila någon spelare här!
Marseille får klara sig utan Lucas Mendes, Rod Fannie och Laurent Abergel här.

Kort summering:
Napoli kommer till spel med bästa laget här och en normal dag ska man besegra Marseille utan problem på sin hemmaplan. Den här matchen måste vinnas och man måste dessutom vinna med ett par bollar då man ligger efter målskillnadsmässigt. Får Napoli in en boll så tror jag det kan rinna iväg ordentligt här då Marseille är helt under isen för dagen! Dortmund vann hemma mot Marseille med hela 3-0 och det är inte helt otänkbara siffror inför kvällens drabbning här. Napoli är flera nivåer bättre plus att man har ruskigt fin form för dagen så stackars Marseille bör vara en munsbit för Napoli ikväll!