Ikväll stundar ett toppmöte från den Italienska ligan och jag har hittat ett vettigt spel.

  • Match: Napoli – Juventus
  • Tips: Ö 2,5 Mål
  • Odds: 2,10 @ Ladbrokes
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20.45 6/11

Analys:

Napoli har relativt svag form med 1-2-2 på de fem senaste matcherna och i ligan har laget bara vunnit två matcher sedan den 18 september. I den senaste matchen mot Bayern Munchen var laget utspelade långa stunder men resultatet skrevs bara till 2-3. Napoli är ett offensivt lag och går alltid framåt oavsett vad motståndet heter. Det brukar bädda för målrika matcher och jag tror det blir så även idag.

Juventus form är riktigt bra med 3-2-0 på de fem senaste matcherna och laget är det enda obesegrade laget i hela Serie A. Laget leder ligan för tillfället och eftersom Juventus inte har något europaspel den här säsongen är det inget snack om att dom siktar på en topplacering i ligan, kanske kan det bära till seger. Juventus har också på slutet varit inblandade i 3 raka matcher med fler än 2,5 mål. Jag tror också att Juventus även här gör minst två mål på offensiva Napoli.

På de senaste fem mötena lagen emellan så har alla matcher slutat med 3 mål eller fler. Oddset är över 2 ggr pengarna och skall spelas direkt.

Lycka till!

//Josef