Stormöte och seriefinal i Italien mellan serietvåan Napoli och serieledarna Juventus. Matchen känns på förhand väldigt öppen med två lag som är ruskigt taggade och som kommer gå för seger. Jag har hittat ett givet spel här!


Napoli – Juventus

Spel: Båda lagen gör mål
Insats: 8/10
Odds: 1.83 @ Ladbrokes
Spelstopp: 20.45

Det är som sagt serieettan mot serietvåan och Napoli är väl det laget som har mest att förlora här då de har 6 poäng upp till Juventus i nuläget. Vid förlust blir det 9 poäng och det är givetvis inget man vill. Det har givetvis varit väldigt mycket snack inför den här matchen i Italien. Båda lagens tränare har avviserat att man går för seger och flera spelare i Napoli har sagt att de kommer attackera genom hela matchen för att vinna. Juventus coach har sagt att man absolut kommer gå för seger och ett oavgjort resultat vore ett misslyckande. Så räkna med två riktigt offensiva lag som kommer göra allt för att vinna den här matchen!

Napoli har haft en tung period bakom sig där man blev brutalt utslagna ur Europa League i mötet med Viktoria Plzen som förlorades med sammanlagt 0-5 över två matcher. Lägg därtill att man spelat 0-0 i två raka matcher i ligaspelet mot Sampdoria och Udinese. Som ni ser är man mållösa i lagets 4 senaste matcher och det är givetvis inte optimalt inför det här mötet. Men vi alla vet vad Napoli kan när de spelar på topp och hur många lag höjer sig inte när de möter serieledarna på hemmaplan? Jag tror Napoli reder ut ”krisen” i laget och kommer ut ruskigt taggade här och gör en riktigt bra match inför sina hemmafans!

Juventus gör det bra i alla matcher och 4 segrar och 1 förlust på lagets 5 senaste matcher talar sitt tydliga språk. Förlusten kom på bortaplan mot Roma som gjorde en ruskigt bra match. Den mest imponerande segern togs på bortaplan i Champions League mot Celtic där man vann med 3-0 på ett kokande Celtic Park. Ikväll är det dags igen för en arena med ruskigt fanatiska hemmafans men Juventus vet precis hur man ska agera och att laget gör mål i matchen känns självklart. Man snittar nästan 2 mål per match på bortaplan och det gör det här spelet mer betryggande…


Napolis och hela Serie As vassaste anfallare Edinson Cavani har haft en formsvacka den senaste tiden men ikväll är det dags att det ändrar sig och det tror jag starkt på. Nu möter man tufft motstånd och spelare som Cavani höjer sig alltid i matcher som denna. Jag kliver in med 4 units på Cavani gör mål i matchen till 2.70 hos Ladbrokes!

Juventus får klara sig utan Simone Pepe resten av säsongen och lägg därtill att man fortsatt saknar Caceres, Anelka, De Ceglie och Bendtner.

Räkna med en fullsatt stadion med Napoli supportar som utan tvekan är en av Italiens röststarkaste hemmafans. Det kommer givetvis höja Napoli och att Juventus står för motståndet lär inte minska taggningen hos Napoli spelarna som med största sannolikhet kommer höja sig enormt i den här matchen. Juventus spelare är givetvis taggade också och jag tror på en riktigt spännande toppmatch här!