Drar till med ett två veckors tidigare spel här när målglada Napoli tar emot serieledaren Fiorentina som ju går som tåget just nu och öser in mål även dom. Detta är två lag som tydligt har sin stora styrka i offensiven kontra defensiven. Det är även två formstarka lag där de offensiva spelarna leverear på löpande band. Så ja räknar med en öppen matchbild här med mycket mål. Ska dock sägas att allt kan hända på två veckor där spelare kan bli skadade osv under landslagsuppehållet, men just nu ser jag stort värde i detta spel som säkert kommer sjunka flera punkter till matchstart.

  • Napoli – Fiorentina
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Napoli har nu verkligen börjat hitta rätt med nye tränaren Maurizio Sarri och det är framförallt offensiven som bara ser bättre och bättre ut. Man har gjort hela 14 mål senaste 5 matcherna och det är bara matchen mot Carpi man inte lyckats göra mål i denna säsong, men vilka chanser man hade i den matchen. Och så bra som Gonzalo Higuain sett ut senaste matcherna, och så bra Napoli-sonen Lorenzo Insigne var mot Milan när man vann med 0-4 på bortaplan. Nä det ser just nu riktigt bra ut för Napoli och dess offensiv. Och nu nämner jag inte ens alla de andra offensiva spelarna som Manolo Gabbiadini, Jose Callejon, Marek Hamsik eller Dries Mertens. Det är ju galet vilken fin offensiv Napoli har. Sedan tycker jag fortfarande inte att defensiven är den bästa och det finns säkert många som typ hela tiden tror det värsta när man har mittbackar som Raul Albiol i startelvan.

Och såvitt jag vet så har man inga avstängda till denna match heller och det ser bra ut på skadefronten, så ett formstarkt Napoli som äntligen börjar hitta rätt i en stekhet match hemma mot serieledande Fiorentina. Jag tror det kommer bli en sevärd match helt klart och chanserna lär dugga tätt också.

napoli      fiorentina

Fiorentina går som tåget just nu och man har öst in mål på slutet också. Man har gjort 13 mål senaste 5 matcherna inklusive Europa League då. Det är ju sen gammalt att man har bra offensivt spel med väldigt skickliga spelare på mittfältet och längst fram, men sen tränaren Paulo Sousa tog över har det blivit ännu bättre och verkar som att flera spelare verkar hitta rätt i den här spelstilen där man kör ett ännu mer aggressivare press än man gjort senaste åren. Mycket tack vare det också som defensiven varit hyfsat stabil, men man ser stundtals att det är där akilleshälen ligger helt klart. Och när man nu möter ett av de starkaste lagen offensivt sätt, om inte det starkaste, så tror jag man kommer bli synade helt klart.

Och vad jag vet så har man inte heller några avstängda i Fiorentina heller vilket bådar gott inför detta sköna möte den 18e oktober. Bara hoppas att lagen inte får någon skada under landslagsuppehållet så vi får se en väldigt sevärd underhållande fotbollsmatch. Jag kan nästan garantera minst 3 mål här, till och med så att ett av lagen kan mäkta med 3 mål. Nä värdet ligger helt klart på överspelet här.

—————————————————————————————————————————————————————

Napoli ser bara bättre och bättre ut och hemma på San Paolo så har man fansen med sig och det lär koka där inne när man tar emot serieledande Fiorentina. Lätt att man blir övertända men i stort sett samtliga spelare i offensiven har just nu riktigt bra form där man passar varandra och gör mål stup i kvarten, ja det ser riktigt bra ut helt enkelt. Defensiven lär dock få sig en allvarlig utmaning. För Fiorentina kommer pressa högt precis som man gjort hela säsongen och man kommer ställa om snabbt. Sen har man även i Fiorentina formstarka spelare, det blir ju lätt så med 5 raka vinster hehe. Men defensiven kommer få smaka på läder vill jag lova. Ska vi säga 3-2 månne? Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.80. Insatsen är hög här. Jobbba!

Vi testar två sidospel i denna match också:
Över 3.5 mål – 3.05 @ Unibet – 2/10 Units
Över 4 mål (asian)- 5.00 @ Unibet – 1/10 Units

/ L’orso