Här har vi ett Napoli som inlett sisådär, men är dock klassen bättre än motståndarna Club Brügge från Belgien. Och speciellt när man har hemmaplan där man kommer föra matchen från start till slut. Man har ett offensivt riktigt bra lag men brister i defensiven kan jag tycka. Club Brügge har dock ingen rolig formkurva och att komma till den galna staden Neapel och möta ett bra Napoli ser jag som en väldigt svår uppgift som jag inte tror man klarar av. Böljande match att vänta där båda lagen har offensiven som starkaste lagdelen.

  • Napoli – Club Brügge
  • Spel: Över 2.75 mål (Asian)
  • Odds: 1.89 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Napoli har inte haft någon bländande start på säsongen där försvarsspelet varit precis som det brukar det vill säga rätt dåligt. Och även om man gjort en del mål så tycker jag det kan bli mycket bättre på den offensiva fronten. Det känns som att den här matchen kan blir precis som dom vill, för Club Brügge är ju ett offensivt lag vad jag sett och Napoli är så pass skickliga att dom borde ju göra minst 2 mål i en sådan match på hemmaplan. För man har ju ett riktigt bra offensivt manskap och tränare Maurizio Sarri har sagt att han tänker starta med bästa startelva, sen kan det förstås roteras på någon position men annars så tror jag fullt ut på vad han säger och då ska det bara vara klasskillnad denna afton.

Offensiven är bra men defensiven imponerar som vanligt inte på mig vilket vi sett sett i de 3 senaste matcherna i ligan, där man släppt in 2 mål i alla 3 matcher. Och den enda som saknas är Mirko Valdifiori och det är inget jätteavbräck i sammanhanget även om det är en bra spelare. Full fart framåt för ett Napoli som behöver få lite luft i vingarna nu.

napoli        club brugge

Club Brügge har liksom Napoli en rätt dålig form, eller ja belgarna har en ännu sämre form med 4 förluster på dom 5 senaste matcherna. Där två matcher mot Manchester United är inkluderade där man torskade båda, först 3-1 borta sen 0-4 hemma. Ja man är ett offensivt lag och det märks när man möter bättre lag hur sårbar defensiven är. Precis som man kommer göra i afton tror jag. Men samtidigt har man en rätt hyfsad offensiv och kan mycket väl ställa till med något.

Man har en ganska komplett trupp, det vill säga inga skador eller liknande vad jag läst mig till i alla fall. Och man slår ur underläge helt klart men man kommer ju knappast lägga sig ner och dö. Vi har även sett förr att Club Brügge kan överraska på bortaplan i Europa League i och med att man har en bra offensiv.

————————————————————————————————————————————————————

Napoli har en grym offensiv med många skickliga spelare och på hemmaplan borde det bara bli vinst i en sån här match. Formen är dock sisådär och man släpper in för mycket mål just nu, dock inget man inte visste innan. Defensiven är ju den svagaste delen i laget. Det är ungefär lika för motståndarna Club Brügge som har en fin offensiv men ganska tradig defensiv. Jag tror vi får se en match där offensiven sätts i fokus och det blir en böljande match, där hemmalaget Napoli säkert kommer göra ett par mål, minst. Jag spelar Över 2.75 till oddset 1.89. Insatsen blir lite över medel. Jobbba!!

/ L’orso