Den första riktiga ”stjärnan” går in i turneringen då dom andra kommer in i andra omgången. David Nalbandian från Argentina är påväg tillbaka till världstoppen efter förra veckan, han spelade en tennis han knappt gjorde då han var rankad top 10 i världen och ser hungrigare än på länge. Darcis är dagens motståndare som även han har gjort det helt okej på sina turneringar lite längre ner och han ska inte vara ett hot mot Nalbandian.

  • Speltips – Nalbandian att vinna med 2-0 i set.
  • Liga – ATP Masters Miami
  • Odds – 1.60 @ bwin
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 21.30

Steve Darcis från Belgien har startat året helt okej. Han har spelat sex matcher i år på hard och vunnit tre stycken, men jag tycker han bara har mött halv kassa spelare på hard i år, spelare som Troicki (tappat massor i år), Young (startat året riktigt dåligt) och Dolgopolov (med på svarta listan). Många överskattar Darcis då han har vunnit mot spelare som var bra förra året och det ger oss bra odds som jag tycker att vi måste hugga på.

David Nalbandian från Argentina, den forne topp 10 spelaren som drabbades av en massa skador men kom tillbaka sent förra året och har spelat riktigt riktigt bra i år. Han har vunnit över spelare som Tipsarevic och Tsonga och på det har han dessutom pressat Murray och Nadal vilket är riktigt bra. Han har gått ut och sagt att det var längesen han var såhär motiverad och han tränar stenhårt för att ta sig in i top 10 igen och han spelar nu som att han hör hemma i top 10 och det kommer han visa idag.

Lycka till!

/Lidde