Världens bästa grus spelare igenom tiderna vid namn Rafael Nadal tar idag emot hemma hoppet Joao Souza i Sao Paolos ATP turnering. 

  • Matchen : Nadal – Souza
  • Speltips : Över 18.0 games i matchen
  • Odds : 2.27 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Rafael Nadal ifrån Spanien rankas nog som tidernas bästa grus spelare och jag måste hålla med där, han VAR tidernas bästa, ingen kunde mäta sig med hans defensiv och hans top spinn på gruset. Men nu efter hans skada så har han sett riktigt dålig ut faktiskt, för att vara han. Han är inte alls lika säker i hörnen och gör otroligt mycket misstag där ute, han har sett riktigt dålig ut i sitt rörelsemönster och jag tror inte att hans knä är helt bra. Slagen sitter nästan lika bra som dom gjorde förut bara att han måste stå still när han får dom slagen.

Joao Souza spelar på hemmaplan här i Sao Paolo och detta underlaget passar honom utomordentligt. Detta är det snabbaste gruset på ATP touren och det märks, han smällde in 21 ess i kvalet i en match och han tappar knappt bollar i hans serve. Han spelar ultra offensivt och trycker till bollen direkt han får ett läge vilket jag tror kommer passa perfekt emot Nadal nu när han är så seg i benen och dålig ute i hörnen.

Jag tror att Nadal kommer vinna denna matchen men jag tror faktiskt att Souza kan mäkta sig med ett tiebreak och jag anser att det är riktigt bra värde i detta spelet och därför väljer jag att spela 4 units.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba