Vi spelade ”emot” Nadal igår och det vart lyckat, idag fortsätter vi men till ett ännu bättre odds, kolla in!

  • Matchen : Nadal – Berlocq
  • Speltips : Berlocq +5.0 games i matchen
  • Odds : 2.83 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp: 23.30

 

Såhär skrev jag igår om Nadal.

Rafael Nadal ifrån Spanien rankas nog som tidernas bästa grus spelare och jag måste hålla med där, han VAR tidernas bästa, ingen kunde mäta sig med hans defensiv och hans top spinn på gruset. Men nu efter hans skada så har han sett riktigt dålig ut faktiskt, för att vara han. Han är inte alls lika säker i hörnen och gör otroligt mycket misstag där ute, han har sett riktigt dålig ut i sitt rörelsemönster och jag tror inte att hans knä är helt bra. Slagen sitter nästan lika bra som dom gjorde förut bara att han måste stå still när han får dom slagen.

Jag vill fylla in med att jag såg hans match igår och det var inte bra alls, jag tror inte att han kommer att komma tillbaka till den spelaren han en gång var. Hans returer är riktigt dåliga samt att han spel i hörnen när väl Souza inte stressade sönder sig själv för att Nadal stod på andra sidan så vann han poängen. Enda Nadal gjorde bra igår var att han servade bra.

Carlos Berlocq ifrån Argentina har spelat bra tennis dom två senaste veckorna. Han förlorade knappt emot Zeballos förra veckan (som slog Nadal i finalen) och har imponerat denna veckan genom två stycken lätta vinster emot Kuznetsov och Ramos. Berlocq har en bra serve vilket passar bra på detta underlaget då detta är det snabbaste gruset på touren och det passar inte Nadal just nu att han ska behöva springa allt han kan i hörnen och sedan lyckas med ett bra slag, den formen har han inte. Berlocq är en grus specialist, han spelar med mycket top spin just hörn till hörn och jag tror faktiskt att jag skulle ge Berlocq en minimal skrällchans för Nadal har som sagt inte sett bra ut.

Jag ser enormt stort värde i detta spelet, vill man ha hängslen och livrem så kan man välja det normala handikappet.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba