Två spelare som radat upp segrar i år. Offensiva Na Li ställs mot defensiva Radwanska. Kinesiskan finns som vinnare till 2,55 och det känns lite för högt om man kollar tidigare möten.

  • Match: Na Li - Agnieszka Radwanska
  • Turnering: Australien Open 
  • Speltips: Na Li
  • Odds: 2,55 @ Pinnacle
  • Insats: 2/5
  • Spelstopp: 22/1, 01:00

Båda spelarna har radat upp segrar under säsongstarten och ingen har tappat set i Australien Open. Na Lis enda förlust i år kom just mot Radwanska i Sydney. Na Lis spel fungerar och det är kul att se den offensiva spelaren som kan se otäckt bra ut när spelet stämmer. Hon har rutinen och hon har ett övertag i matcher. 5-4 leder hon med och om man tittar på hardcourt så är det hela 4-1. Tre av dessa matcher spelades förra året och Na Li vann samtliga. Sydney segern är alltså polskan första på hardcourt. Na Li kommer att styra spelet och min förhoppning är att hon ska lyckas rulla upp den skickligt försvarande polskan. Om Na Li kan hålla sin koncentration blir hon mycket svårslagen i natt.

Radwanska har sett lysande ut och det finns ingen som försvarar sig så bra på hela touren. Hon får alltid motståndarna att spela en och två bollar till, dessutom är hon en mästare på att läsa spelet. Polskan har nästan inte slagit en UE men tror att hon får det svårare här. Hon har stor respekt för Na Li för hon vet hur svårt det är att försvara sig mot en av de bästa offensiva spelarna. Det är just det som kan bli så svårt för Radwanska för hon lever på att motståndarna tillslut ska missa vilket inte blir fallet om Na Li har rätt dag.

Jag tycker oddset är för högt på Na Li. Detta är en väldigt öppen tillställning om med Na Lis fina inbördes siffror så bevisar det bara att hon vet hur hon ska spela mot Radwanska. 2,55 finns alltså att tillgå och jag provar en mindre peng på det.