Ännu ett långtidsspel som ser intressant ut och jag har hittat ett självklart lir i mina ögon. Det finns en rad med duktiga spelare och de första man tänker på är säkert Nikola Karabatic, Mikkel Hansen eller Domagoj Duvnjak. Enligt mig är detta spel väldigt enkelt då den förstnämnde har både den bästa truppen samt besitter kvalitéer som ingen annan. En tvåvägsspelare vilket lär gynna honom. Spikat!

  • Speltyp: MVP i hela mästerskapet
  • Spel: Nikola Karabatic
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18.00 15/1

Nikola Karabatic vad ska man säga? I min rek om vilket landslag som ska ta hem hela mästerskapet så pratade jag ut väldigt mycket om just precis honom. Varför? Jo för att han betyder så oerhört mycket för det Franska landslaget då han både spelar försvar samt spelmotor i anfallet. En tvåvägsspelare vilket är en stor plusfaktor då varken Duvnjak eller Hansen är lika bra eller betyder mer för ett landslag så som KarabticFrankrike har även stora möjligheter och chanser till att vinna vilket även det är plusfaktorer som spelar in.

I Paris har vi som vanligt fått se en Karabatic på humör där han bara fortsätter att dra in guldmedaljer till sina klubblag, och så även i Frankrike. Ett fys fenomen som orkar spela hela 60 minuter och det med bravur. Duvnjak och Hansen ska vi verkligen inte glömma bort och det är spelare som självklart kan dra åt sig detta pris. Det talar dock riktigt mycket för Karabtic och Frankrike detta EM med tanke på hur det har sett ut både i träningsmatcherna och förberedelserna innan, samt tidigare mästerskap och historik. För mig är detta spel spikat direkt jag såg linan och ett odds på 3 gånger är något jag hugger på!

Så mitt lir blir uppenbart. Analysen är även den uppenbar och jag lirar Nikola Karabtic att bli den mest värdefulla spelare i Polen till en insats på strax över medel!