Här så kommer det en dubbelmatch där jag faktiskt ser en rätt så klar vinnare enligt mig. Marrero/Verdasco är ett dubbelpar som verkligen har blivit ett topp par på gruset och vann nyligen turneringen i Umag väldigt stabilt och enkelt. Jamie Murray och Andre Sa spelar för första gången ihop på ett år och allt kommer inte att sitta direkt tillsammans.

  • Matchen: Murray/Sa – Marrero/Verdasco
  • Liga: ATP Hamburg dubbel turneringen
  • Speltips: Marrero/Verdasco att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 2.25 @ bet-at-home
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 13.00

Jamie Murray och Andre Sa är två stycken dubbel specialister som spelar tillsammans för första gången på två år. Jag tycker att Sa bara har gått bakåt i utvecklingen sedan dess och bara blivit sämre. Dom passar bättre på snabba underlag då inga av dom är särskilt bollsäkra i själva spelet och bara lever på sina reflexer och volleys och det klarar man sig inte bara på när det gäller grus och dubbeltennis.

Marrero/Verdasco har visat återigen att dom är ett dubbelpar att räkna med. Dom bara fortsätter att vinna och vinna och är nu uppe i 15-4 på gruset i år och det är imponerande. Det är inte heller ofta dom tappar set och dom är riktigt stabila i egen serve. Att man sedan har en sådan bra returnerare som Verdasco i sitt lag är bara positivt då han kan slå förbi dom flesta dubbelspelarna och med sin topspin sätta press på dom mindre skickliga spelarna.

Spanjorerna tappar inte ofta set och jag tror inte heller att dom gör det idag.

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter