En match i segundan idag och den utspelar sig mellan Murcia och Real Madrid Castilla. ”Lillmarängerna” har gått tungt på slutet men det kanske vänder här när man får tillbaka ett par viktiga spelare?

  • Match: Murcia – Real Madrid B
  • Spel: Real Madrid över 1,5 mål
  • Odds: 2,37 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Real Madrid Castilla har gått väldigt tungt på slutet och kommer in här med sex raka matcher utan vinst i bagaget. Nu senast fick man stryk mot Numancia med 2-4 och innan det hade man två raka mållösa matcher mot Mirandes (0-0) och Recreativo (0-1). Det innebär att laget ligger pyrt till nu på en 15:e plats med bara tre poäng ner till nedflyttningsstrecket. En av anledningarna till att det har gått knackigt på slutet är givetvis på grund av att lagets bästa spelare i Nacho och Morata tillhört förstalaget. Nu är dessa killar tillbaka och med Morata innebär det att bortalagets offensiv vässas till ordentligt.

Till dagens match väntas man ha Juanfran, Denis, Jesé och Morata i startelvan. Det är spelare som tillsammans stått för merparten av målen i det här laget och jag tror det kommer gå undan framåt idag.

Alvaro Morata är tillbaka i kvällens match.

Murcia är inget höjdarlag och ligger i mitten av tabellen på en 10:e plats. Senast åkte man på en 3-2 förlust mot Almeria och försvarsspelet såg verkligen bedrövligt ut där. Nu hade man en del skador i den matchen och även till dagens match har man en hel del problem i laget. José Catala (back), Emilio Sanchez (mittfält), Francisco Sutil (mittfält), Nico Martinez (mittfält) och Dos Santos (back) uppges alla missa kvällens match, även ett frågetecken för anfallare Saul Berjon. Det tvingar tränare Siviero till att pussla om ordentligt i laget vilket givetvis sätts på minuskontot.


Real Madrid B är inget topplag men ska heller inte harva runt platserna som man är på nu. Det vore en katastrof om laget åkte ner en division och det gäller nu att ta sig ur den usla trend man är inne i. Med Morata tillbaka här som tror jag att bortalaget fixar minst två mål till ett fint odds.

/e@sy