En formstark spanjor som tillvardags gillar söliga banor går idag in för att möta en nytänd fransman som älskar snabba underlag.

 

  • Matchen : Munoz-De La Nava v Llodra
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Llodra att vinna matchen
  • Odds : 1.61 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Daniel Munoz-De La Nava ifrån Spanien håller på att göra sitt livs säsong, iallafall om man räknar till säsongsinledningen han har haft. Han har 12-3 på hardcourt i år och har slagit spelare som Malisse och Harrison, dock så har ingen av dom spelarna visat form och Malisse är ju en av dom slöaste på touren så om han inte kände för att spela tennis så försökte han nog inte så mycket. Nava har som sagt imponerat på hardcourt i år men han har bara spelat dom turneringarna med lite söligare underlag förutom i Memphis men där åkte han ut i raka set emot Williams så han trivs inte då det går så snabbt. Nava är ursprungligen en grus spelare men han har en duglig första serve som ger han lite gratis poäng då och då men det är hans säkra grundspel som han baserar sitt spel på och han brukar ha problem emot offensiva spelare och det är just det Llodra är.

Michael Llodra ifrån Frankrike verkar ha hittat tillbaka till sitt spel och verkar ha hittat motivationen igen. Han har ju alltid varit en utpräglad inomhus spelare där hans serve och hans volley blir dominanta under sina matcher men jag tycker nu när jag har sett honom utomhus att han har imponerat på mig där också. Hans serve fungerar väldigt bra ut och den är otroligt svårläst, sedan att hans volley nog är top 3 i världen gör det ju inte sämre att han springer fram på nät hela tiden. Hans grundspel har också sett riktigt bra ut, det kommer ju lite misstag ibland från honom men grundspelet har aldrig varit hans styrka men han har imponerat på sistone gällande grundspelet och hans forehand och en handsbackhand har varit väldigt effektiva.

Jag tror att Llodra passar Nava riktigt illa, han vill mest bolla och jag tror att Llodra’s offensiva attacker blir för mycket.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba