Semifinal här i Sydney och dom här två herrarna hade inte stått här om det inte vore en Grand Slam nästa vecka. Denna matchen tror jag kommer bli lång och väldigt jämn.

  • Matchen : Muller- Troicki
  • Liga : ATP Sydney
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.70 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 07.00

 

Gilles Muller ifrån Luxemburg är en spelare som gör bäst resultat på snabba underlag mest på grund av att han har en enormt bra serve men också för att han kan bara spela en aggressiv tennis vilket blandas med misstag och vinnarslag. Om man tittar på hans match emot Tomic så vann han 86% i sin första serve och 65% i sin andra serve och räddade båda breakbollarna han fick emot sig. Matchen slutade med två raka tiebreak vinster samtidigt som han smällde in 25 ess vilket är riktigt bra.

Muller’s svaghet är hans returer, speciellt på sin backhand som är halvdan vilket Ymer visade förra veckan när han var enormt taktiskt och spelade otroligt mycket på den och förtjänade mer än att förlora i två raka set.

Viktor Troicki ifrån Serbien är en spelare som kom tillbaka förra året från sin avstängning från touren. Han tappade sin ranking och fick i princip börja om men det har gått väldigt bra för han och han krossade egentligen allting på Challenger touren förra året när han kom tillbaka och har precis fått börja kvala till ATP turneringar igen. Viktor besitter en väldigt bra första serve, tittar man på hans match Bolelli som har visat upp bra spel i veckan så vann han hela 85% av första servarna varav 15 ess och 48% av andra servarna.

Troicki är starkare än Muller i själva spelet men han kommer få det enormt svårt att breaka Muller som han servar samtidigt som Muller kommer få det svårt att breaka Troicki.

Jag ser framför mig en väldigt jämn match, minst ett tiebreak och få breaks, därför väljer jag överspelet här.

Lycka till!

/Lidde