Andra omgången i Miami’s masters turnering och det är Gilles Muller som går ut emot för att möta Andy Roddick från USA. Gilles Muller som startade ganska segt emot Alex Bogomolov men kom igång på slutet och vände matchen till vinst med 2-1 i set. Andy som inte har spelat sin första match i Miami kommer få en tuff match, Muller som har en bra serve kan rubba Andy i början av matchen och nog skaka han rejält.

  • Matchen: Muller – Roddick
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Speltips: Muller att ta minst ett set
  • Odds: 1.70 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18.00

 

Gilles Muller från Luxemburg. Han spelade mot Alex Bogomolov i första matchen startade väldigt tveksamt och förlorade första set men spelade upp sig avsevärt och hade sen resten av matchen men slarvade lite i sista set men redde ut det och vann ändå. Han har en bra serve som han utnyttjar bra och vinner många lätta poäng på den. Han har även ett bra grundspel med sin forehand och backhand som han har utvecklat mycket och sätter bra med press på sina motståndare med den. Muller kommer att få chanser i denna matchen och det gäller att han tar tillvara på dom när dom väl kommer.

Gilles Muller

Gilles Muller

Andy Roddick från Amerika, killen med nog den kortaste svingen på hela touren. Han slår otroligt konstigt och värderar ibland bollarna väldigt konstigt, ibland kan han bli väldigt less på lite längre bollarna och bara gå all-in och slå allt han kan och hoppas på det bästa vilket inte brukar gå så bra. I dom 8 senaste matcherna har han tappat minst ett set i 7 och det är inte bra siffror för Andy som har varit rankad 1:a i världen.

Jag tror att Muller har chans på matchen men ett set ska han nog kunna klara av.

Lycka till!

/Lidde