Dags för Dubai och där toppspelarna såklart lockas med extrema mängder pengar så är det rätt givet att dem ställer upp. Vi erbjuds generösa handikapp linor och speciellt i denna matchen. Muller får alltså en +5 till 1.81 som har en riktigt bra serve och den viktigaste egenskapen i tennis är just serven.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Dubai
  • Match: Muller – Murray
  • Spel: Muller +5.0
  • Odds: 1.81 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00

Muller har inlett säsongen riktigt bra rent spelmässigt och kunnat hota de toppspelarna han har fått möta. Vinsten mot Dimitrov samt att han pressade Wawrinka in i ett tiebreak är riktigt bra gjort, serven satt precis som den skulle och powerspelet kunde han hantera utan problem. Det såg vi även i Australian Open där han bland annat fixade 14 gem mot Djokovic, mot världens bästa retur så är det bra gjort. Nu är det andra förutsättningar och i Dubai är det inte speciellt snabbt men med tanke på att Muller har hållt en så pass hög nivå på sitt spel, vilket gör han är svårbruten.

Samtidigt som Andy inte har spelat sin bästa tennis. Det såg vi inte minst mot Vasek i Rotterdamdär han var väldigt illa ute i andra set men lyckades att hämta in ett break, samt matchen mot Simon där förvisso Simon spelade riktigt bra så var Andy väldigt sårbar på det mesta i sitt spel och fick endast sex gem i den matchen. Detta spel har varit genomgående hela detta året och han har haft vissa bekymmer mot spelare med bra serve. Om vi kollar i Australian Open så kunde Kyrgios pressa honom till ett tiebreak och det samma med Berdych.

Jag är inte speciellt orolig över att han kommer köra över Muller, det tycker jag är en ganska lite risk att det sker utan kan bara Muller fortsätta spela som han har gjort så fixar han denna linan utan problem.

Jag hugger Muller +5 till 1.81, riktigt bra spel!

@haegge1