Gilles Muller från Luxemburg tar idag emot ryssen Alex Bogomolov och just nu känns det som att Bogomolov’s djupa svacka ska fortsätta. Muller spelade otroligt bra emot Bernard Tomic förra veckan och servade kanon men åkte sedan ut emot världsspelaren Tipsarevic. Bogomolov är en otroligt ojämn spelare men har på senaste varit väldigt jämn, kanske är dåligt då han bara har vunnit 2 av 10 matcher på senaste tiden.

  • Matchen: Muller – Bogomolov
  • Speltips: Muller att vinna matchen.
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Odds: 1.70 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21.30

 

Gilles Muller från Luxemburg verkar ha vaknat till liv på sistone. Han startade året dåligt men har nu kommit tillbaka och verkar vara på tårna nu. Han slog förra veckan Bernard Tomic efter att ha vunnit avgörande set med 6-0(!) vilket är otroligt starkt mot Tomic som är framtidens nummer ett på rankningen. Muller besitter en väldigt bra vänsterhänt serve vilket ger stora problem för högerhänta att returnera i fördels rutan. Muller har rätt så bra tryck i sitt spel och slår ganska många vinnare på en match.

Gilles Muller trycker till

Alex Bogomolov, killen från USA ursprungligen men som vart medborgare i Ryssland och det har ju inte bådat gott för hans karriär. Sen han vart medborgare dära så har han varit otroligt dålig. Han har hela 10 förluster i år och bara 2 vinster och förlusterna har kommit emot spelare som Melzer, Cipolla, Haider-Maurer och Lacko. En av hans vinster är på WO och den andra är mot en spelare rankad 200 i världen vilket inte är så skrämmande. Bogomolov gör väldigt mycket misstag i matcherna och jag tror det fortsätter på det viset och han utökar sin förlust skörd ikväll.

Lycka till!

/Lidde