Nattens rek satt ju utan större problem och blickar framåt mot natten till torsdag. Muller har fått en bra match i benen och där han fick till sitt spel och jag var inte besviken. Han har även haft en bra start på det nya året där han bevisat att man inte ska räkna bort honom.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Australien Open
  • Match: Muller – Bautista-Agut
  • Spel: Över 38.5
  • Odds: 1.80 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:30

Muller spelade mot Carreno-Busta och gjorde en stabil match. Lite väl mycket unforced error men i övrigt så höll han en bra nivå, hans första serve satt som den skulle där han vann hela 89%. Det aggresiva spelet behärskade han och vann stabilt i tre raka. Han har varit med i två turneringar, Chennai och Sydney. I Chennai så vann han mot en underskattade Roger-Vasselin, samt spelade till sig tiebreak mot Wawrinka, inte alls dåliga resultat på något sätt och i Sydney så förbättrades spelet och han vann över Groth, Chardy och Tomic. Det är fem solida matcher som han tar med sig in i Melbourne.

Han största hot är serven och där får han mycket gratis, när han spelar på den höga nivån som han gör för tillfället så är det svårt att få med sig allt för mycket i hans serve.

Tvärtom är det med hans motståndare Bautista-Agut. Vanligtvis så trivs han på hardcourt men inledningsvis så har det inte sett ut så, många dåliga matcher där han gör för mycket misstag. Både i Chennai och Auckland var det inte direkt något finlir av spanjoren. Han har höjt sig nu i Australian Open, vilket faller ganska naturligt för väldigt många. Vinst med 3-1 mot Thiem igår natt som speglade lite av hans spel i tidigare turneringar i år. Han gjorde mycket misstag och Thiem hade 22 breakbollar men lyckades endast utnyttja 2, det är för dåligt. En annars vidöppen match som Thiem hade kunnat vinna om han hade varit i bättre form och spelet hade suttit.

Muller är inte en drömmotståndare överhuvudtaget i dagsläget för spanjoren och han har problem mot storservare. Linan är på 38.5 och priset vi får är 1.80, det är taget!

 

Twitter: @Haegge1