Toppen mot botten när jumbon Moreirense tar emot serieledarna Benfica här. Det ska vara stor klasskillnad mellan dessa lagen och jag har hittat ett bra odds på ett givet spel!

Moreirense – Benfica
Spel: Handicap (1-0) 2
Odds: 1.75 @ Betsson
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.00

Moreirense ligger som sagt sist i tabellen och är riktigt, riktigt usla! Man har tagit en seger på hela säsongen och den tog man i andra matchen för säsongen. Nu har man 19 raka matcher utan seger bakom sig vilket är katastrofalt uselt och det mesta talar givetvis för att man åker ur serien med dunder och brak. I senaste ligamatchen mötte man Vitoria Setubal på bortaplan, som ligger två placeringar ovanför Moreirense, och den matchen åkte man på stryk med hela 5-0! Åker man på stryk med så mycket mot ett lag man måste kunna slå för att hålla sig kvar i serien så är det inte mycket som talar för dem här när serieledarna Benfica kommer på besök!

På hemmaplan har laget 1-2-3 som resultatrad i år och formen på hemmaplan är inget som imponerar direkt då man har 4 raka kryss bakom sig nu. Man mötte faktiskt Benfica i sin senaste hemmamatch den 30e December i cupen och den slutade 1-1 efter ett sent kvitteringsmål av Benfica. Laget möttes även den 16e November i ligan på Moreirenses hemmaplan och då vann Benfica med 2-0…

Benfica leder serien på målskillnad då man har samma antal poäng som Porto. Varje match är otroligt viktig för laget som absolut inte har råd att tappa poäng mot ett lag som Moreirense. Porto har vunnit serien två år i rad och Benfica kommer givetvis göra allt för att rivalen inte ska få vinna ytterligare ett år… Man har 11-3-0 som resultatrad denna säsongen och det är inte bara i ligaspelet man går starkt… Man har denna säsongen spelat 27 tävlingsmatcher och man har bara förlorat 2 av dessa och dem förlusterna kom mot Spartak Moskva och Barcelona i Champions League. Noterbart är att man vunnit 19 matcher denna säsongen så man är otroligt starka och man vinner väldigt många matcher!

På bortaplan har man 6-1-0 som resultatrad och fina 19-5 i målskillnad. Man är överlägset bästa bortalaget i serien och utöver det fina bortafacit i ligan så har man bland annat spelat 0-0 borta mot Barcelona och Celtic i Champions League. I lagets senaste bortamatch så mötte man nästjumbon Academica i cupen och den matchen vann man enkelt med 4-0 och jag skulle tro att det blir ett liknande resultat i den här matchen!

Benfica kommer till spel med ett starkt lag medan Moreirense har stora bekymmer inför den här matchen! Man har fyra ordinarie spelare avstängda i det här mötet då Wagner och Augusto drog på sig röda kort i senaste matchen och Espinho och Goncalves är avstängda p.g.a. för många gula kort. Utöver dessa 4 blytunga avbräcken så saknar man Castro, Paulinho och duktige anfallaren Pablo.


Oscar Cardozo har 1 mål upp till skytteligaledning
och idag har han stora möjligheter att ta över den!

Jag kan inte se annat än att Benfica kommer köra över Moreirense väldigt enkelt i den här matchen. När lagen möttes senast underskattade Benfica dem men det misstaget lär dem inte göra om igen. Nu är det full fart framåt som gäller och jag tror man vinner med stora siffror idag. Laget bäste målskytt Oscar Cardozo ordnar segern åt oss här! Den som vågar bör prova ett ännu större handicapodds!