Match i hockeyallsvenskan i kväll när Malmö gästar Dalarna och Mora. Det här målskyttespelet har setat tre gånger av tre möjliga och vi går för det fjärde här. Häng på!

  • Match: Mora – Malmö
  • Spel: Bobby Ryan målskytt
  • Odds: 2,25 @ unibet
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Lockouten verkar hålla i sig vilket innebär att vi får njuta av NHL-stjärnorna i hockeyallsvenskan ett tag till framöver. En av dessa spelare är Bobby Ryan i Mora som inte gjort någon besviken så här långt, på sina tre matcher har amerikanen gjort fyra poäng (4 mål). Han har gjort mål i samtliga matcher och nu senast mot Södertälje blev det mål med endast två minuter kvar av matchen. Men lägen saknades knappast innan detta mål och jag tycker att Bobby borde hängt ett par kassar till i matchen trots att han såg väldigt sliten ut och gjorde en dålig match.

Han är heller inte själv särskilt nöjd med utdelningen hittills och det skvallrar en del om vad han bränt för lägen.

”I varje match finns det lägen där du tycker att du borde gjort mål. Vi skapar mycket chanser i matcherna och jag tror att det kommer att bli bättre ju längre vi får spela tillsammans. Jag och Anze pratar mycket om att ta vara på målchanserna bättre och jag hoppas att vi kommer göra mer mål framöver.”

Nu har han fått lite extra vila sedan senaste matchen och batterierna borde vara laddade här. Malmö står för motståndet och det är ett Malmö som kommer in här med en storförlust mot Örebro och en lång bussresa i kroppen. Så fort det blir powerplay för hemmalaget kommer man skicka ut firma Kopitar/Ryan och då kommer det hända saker.


Unibet erbjuder 2,25 för det här spelet och det hugger jag med samma peng som tidigare gånger. Spelet finns även hos betsafe och betsson fast till ett lägre odds.

Ni hittar mig även på twitter @enklapengar

/e@sy