Första matchen sedan juluppehållet för Mora och frågan är hur det står till med matchtempo och form. Rögle såg bleka ut senast och frågan är hur det hela slutar ikväll. Häng med.

Mora IK – Rögle BK
Mitt tips: Över 5.5
Insats: 5/10
Odds: 1.80 Expekt
Spelstopp: 2010-12-29 19:00

Som sagt första matchen efter juluppehållet och det ska bli spännande att se hur det står till med matchtempo och form. I senaste matchen innan jul förlorade man hemma mot Oskarshamn med 2-3. 3-0-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man stabila 10-1-5. I tabellen återfinns Mora på en tionde plats.

Rögle fick slita för segern senast men grejade det hela efter sudden mot Borås hemma. Spelinsatsen i stort var inte allt för imponerande och man var bleka. Innan juluppehållet hade man tre raka förluster och man har 2-0-3 på dom fem senaste. 7-0-8 är raden för Rögles bortaspel denna säsong. I tabellen ligger man på en femte plats.

Mora saknar Daniel Hansen och Aki Heino ikväll annars ser det bra ut.

Rögle saknar sin målvakt Jonas Fransson vilket är ett tungt avbräck, Ted Brithen saknas också.

Tränarna kommer att fokusera på det offensiva spelet ikväll vilket bäddar för mycket mål, då Rögle saknar Fransson ikväll bäddar även det för en målrik afton. Båda lagen kan också göra en hel del mål och tidigare möten har blivit målrika. Över 5.5 känns som ett tryggt spel ikväll i denna match.

Lycka till.