Som sagt så finns det en hel del intressanta matcher inatt och ska ge mig på ytterligare ett skottspel. Den här gången är det inte för att jag tror på skottkavalkad, utan för att linan är otroligt låg. Matchen det gäller är Montreal – New Jersey.

  • Match: Montreal – New Jersey
  • Speltips: Över 50.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 15/1, 01.35

Montreal är inget lag som jag brukar reka när det gäller skott, oftast för att jag tycker dem är så ojämna och relativt svårlästa. Man är inget lag som öser på med skott, men på nåt sätt så känns laget ändå ganska farliga när man kommer in i anfallszon, speciellt på hemmaplan. Jag vet inte om det har med publiken att göra eller något annat, men åskådarna på plats hjälper definitivt till och lyfter fram laget. Just den saken gör också att man ibland släpper det defensiva alldeles för enkelt. På hemmaplan spelar man offensivt och då lämnar man luckor bakåt. När man möter ett lag som Devils så bör det kunna straffa sig med tanke på att de är ett lag som backar hem med allt och får de chansen så kommer de sticka på det mesta då Habs är såpass offensiva. Den senaste tiden har Montreal fått igång skyttet på hemmais också. Man har avlossat 38, 35, 29 och 28 skott på mål under dessa. Ikväll kommer man få det hyfsat svårt att ta sig till lägen, men som Devils spelat på slutet så bör det inte bli några problem.

montrealll

Devils har de sista matcherna faktiskt hittat lite spel och nästan också varit lite roliga att titta på. Jag har sett delar från två av matcherna och då känns den här linan väldigt låg. Jag är mycket medveten om att när Devils spelar så kan skotten sluta 20-20 utan problem, men tittar man på den totala skottstatistiken de senaste fyra matcherna så har man klarat linan med marginal (63, 66, 60, 61) alla gånger. Man har fått lite snurr i anfallszon, vilket man inte haft på flera år känns det som. Nej, men skämt åsido så tror jag att man vill fortsätta  med lite anfallshockey, även om man normalt sett är ett väldigt defensivt inriktat lag. Inbördes så har man klarat denna linan i 6 av de 10 senaste matcherna.


Min känsla här är att den här linan är låg och trots att det är Devils som spelar så måste jag testa. Även fast Devils långa stunder spelar tråkhockey och bara styr sina motståndare så är det här en lina som alla lag kan knäcka. Mitt spel blir över 50.5 skott till oddset 1.85. Spelet finns hos bwin och spelas med 6 units. Tittar man på andra bolag så har de samma odds fast en högre lina.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden