Montpellier har varit ruskigt formstarka den senaste tiden men åkte på stryk senast, nu är man revanschsugna och på menyn står ett Bordeaux som har det riktigt tungt för dagen. Ett av lagen saknar 5 ordinarie spelare här, häng på!

Montpellier – Bordeaux 
Spel 1: Hemmaseger
Odds: 2.00 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 14.00 

Spel 2: Hemmaseger och under 2.5 mål i matchen
Odds: 4.00 @ Ladbrokes
Insats: 2/10
Spelstopp: 14.00

Montpellier är på klar uppgång för dagen och man kommer allt längre bort från bottenskiktet i match efter match nu. Man åkte visserligen på stryk senast borta mot topplaget Lille men innan det hade laget 12 raka matcher utan förlust efter full tid bakom sig. Man vill givetvis hitta tillbaka till den fina formen och i den här matchen skall man ha mycket goda chanser till det. På hemmaplan trivs laget utomordentligt bra och man förlorar sällan. Det har bara blivit 3 förluster på 14 matcher på lagets hemmaplan än så länge. Man får klara sig utan Djamel Bakar 13/1 och Jamel Saihi 8/0 här men det är inga skador som påverkar nämnvärt. Man har gjort flera bra insatser den senaste tiden och i den här matchen lär man tända till lite extra när Bordeaux kommer på besök och det bör räcka för en seger här!

Remy-Cabella-Man-Utd
Suveräne Remy Cabella avgör det här för Montpellier!

Bordeaux såg ut att vara på uppgång igen efter två raka hemmasegrar mot Lorient och Evian men man kom snabbt ned på jorden igen borta mot Sochaux näst senast då man åkte på stryk med 2-0. I senaste matchen mötte man Lyon i ett hett möte på sin hemmaplan där man hade 1-0 ända fram till tilläggstiden då man klappade igenom totalt och släppte in både 1-1 och 1-2 vilket innebar en svidande förlust för laget. Frågan är om man kan återhämta sig från den matchen redan här? Bordeaux var skadedrabbat redan inför senaste matchen mot Lyon då man saknade mittfältstrion Landry N’Guémo 21/1, Julien Faubert 16/2 och Nicolas Maurice-Belay 25/3. I matchen mot Lyon skadade sig även skyttekungen Cheick Diabaté 19/8 och lagets ordinarie målvakt Carrasso 28/0 är skadad och samtliga dessa fem ordinarie spelare i den här matchen. Utöver dem saknas även Abdou Traoré 9/1, Jérémie Bréchet 4/0 och Kévin Olimpa 1/0. Som ni förstår har laget ett mycket tungt och jobbigt skadeläge inför den här matchen!

Kort summering:
Som ni förstår så är Bordeaux inne i en jobbig period för dagen och Montpellier som normalt är tunga att möta på sin hemmaplan har en bra uppgift framför sig. Bordeaux kommer till matchen med flera offensiva skadeavbräck samt ett stukat självförtroende så det finns inte mycket som talar för dem här. De har gått mållösa från 4 raka bortamatcher i Ligue 1 nu och det mesta talar för att de kommer satsa på 0-0 här men det lär inte Montpellier tillåta…