OBS TIDIGT SPELSTOPP! VM för klubblag i Japan där Mexikanska FC Monterrey drabbar samman med Champions League segrarna Chelsea FC. Båda lagen satsar på den här matchen men det råder stor kvalitetsskillnad mellan lagen. Jag har saken klar för mig.

Monterrey – Chelsea
Spel: Chelsea -1 (Asian handicap)
Odds: 1.90 @ Bet365
Insats: 6/10

Spelstopp: 11.30

Nu är det återigen dags för VM för klubblag och Chelsea kliver in här som stora favoriter efter att ha vunnit Champions League förra säsongen. Noterbart är att turneringen har vunnits av ett Europeiskt lag 5 gånger av de 8 gånger som turneringen har anordnats.

Monterrey är som sagt från Mexiko där man kommer från en något usel säsong med bara 5 segrar på 19 matcher. Formen är inget vidare för laget heller då man bara mäktat med 2 segrar på lagets 10 senaste  matcher. Nu väntar betydligt tuffare motstånd i Chelsea...

Chelsea har haft det ruskigt turbulent i klubben den senaste tiden med 6 raka matcher utan seger, ett tidigt uttåg ur Champions League och ett tränarbyte som ingen förstår.  Men nu verkar man vara på rätt väg igen då man vunnit 2 raka matcher på ett imonerande vis. Först krossade man Nordsjaelland hemma på Stamford brigde med 6-1 och den självförtroende boosten man fick där speglade sig i matchen efter då man körde över Sunderland på bortaplan med 3-1. Så formen verkar vara tillbaka hos Chelsea och nye tränaren Rafa Benitez har börjat få ett lugn i kroppen igen efter den usla inledningen i klubben. Han har avviserat att Chelsea kommer ge allt i den här turneringen och man vill vinna den för att få en titel. Det ska egentligen inte vara något snack om vilket lag som ska vinna här. Chelsea är bättre på samtliga positioner och det är bara nonchalans och underskattning emot här!

Monterrey har ett blytungt avbräck då man saknar sin störste målskytt Humberto Suazo här.
Chelsea får klara sig utan John Terry, Romeu och Daniel Sturridge.


Nätar Torres återigen?

Det kan även vara värt att testa Fernando Torres som målskytt i matchen till 2.10 hos Bet365. Han har gjort mål i två raka matcher nu och kan för första gången i Chelsea tröjan göra mål i 3 raka tävlingsmatcher och han har i media sagt att han kommer göra allt för att fixa det. Han är en sylvass målskytt som nu ser ut att ha vaknat till liv igen och han kommer vara förste straffskytt i laget vilket gör det här spelet än mer spelvärt!