Årets tredje grus turnering står på tur och vi tar oss till Argentina och Buenos Aires. Albert Montanes möter Fernando Gonzalez, killen som hade världens hårdaste forehand. Han har haft några riktigt tunga år efter semi finalen mot Robin Söderling i Franska öppna där han pressade Robin till en fem setare men gick förlorande ur striden. Han har gjort några comeback försök och här är ännu ett. Har funnit ett bra odds i den här matchen som måste testas.

  • Speltips – Montanes att vinna med 2-0 i set
  • Liga – ATP Buenos Aires
  • Odds – 2.30 @ bet365
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 19.30

Albert Montanes från Spanien som är grus specialist går in i sin tredje grus turnering för i år. I första så fick han respass emot Juan Monaco i tredje rundan efter att ha vunnit ett set och det är starkt emot han, riktigt starkt. I Brasilien åkte han ut emot Volandri som hade sitt livs turnering där borta och pressade Almagro som är en av världens bästa grus spelare till en lång tre setare i finalen. Montanes trivs otroligt bra på gruset och det är här han ska plocka sina ATP pinnar och det är här han gör det. Han har en grym topspin på sina bollar vilket gör att han pressar dom sämre spelarna till misstag väldigt ofta, helt klart en bra grus spelare.

Fernando Gonzalez från Chile var en av mina favoriter, han hade världens hårdaste forehand men nu är han lite av en comeback ”sopa”. Han har försökt många gånger och det är verkligen inte bra. Han spelar sjukt dåligt hela tiden och jag förstår inte varför han inte lägger av. Han gör så mycket misstag att han står och snackar med publiken emellan bollarna, motivationen är noll för den här killen. Han kommer troligtvis slå ut sig den här matchen men varför jag inte stoppar in mer units är för att han kan blända till ibland och spela det spelet han hade när han var i semi final i Franska Öppna då han vevade och allt gick in. Men det håller inte, inte nu mot en sådan bra grus spelare som Montanes.
Lycka till!
/Lidde