Semifinaler i veckans Challenger turneringar är här och vi åker till San Marino för att titta in matchen emellan spanjoren Albert Montanes som har tappat massor på rankningen och Simone Bolelli ifrån Italien som har storform.

  • Matchen: Montanes – Bolelli
  • Liga: Challenger San Marino
  • Speltips: Bolelli att vinna matchen
  • Odds: 1.83 @ bwin
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 20.00

Albert Montanes ifrån Spanien har varit en bra spelare på gruset, han var en spelare som ”alltid” kom till andra-kvartsfinal rundorna i ATP turneringarna men nu när han har varit borta ett tag och tappat massor av sin kvalitet så hör han inte hemma där, utan på challenger touren där han är nu. Han har spelat 31 matcher i år och förlorat 15 på gruset. Han spelar med ett tålamod, med mycket topspin för att invänta misstagen för motståndarna men det blir mer och mer hans misstag nu när han är så ojämn som han ändå är.

Simone Bolelli ifrån Italien är i monster form. Han vinner och vinner och fortsätter sedan att vinna. Han har 10-1 på dom senaste 11 matcherna och förlusten var mot monstret Klizan som är outstanding på gruset. Bolelli har en riktigt bra första serve där han antingen får övertaget för att sedan kunna avgöra med sin riktigt bra forehand som han sätter stort tryck på med bra top spin annars så kan han få relativt mycket lätta poäng via sin serve.

Jag tror att Bolelli kommer att sätta enorm press på den mer formlöse Montanes och det kommer bli mycket misstag av Montanes och Bolelli går segrande ur denna striden.

Lycka till!

/Lidde