Marseille’s ATP turnering kommer bjuda på bra tennis och en av dom största showmännen i branschen går in idag inför hemmapubliken.

  • Matchen : Monfilis – Granollers
  • Speltips : Monfilis att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.77 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Gael Monfilis ifrån Frankrike räknas nog som en av dom största clownerna på ATP touren, han är nog den som gillar att göra mest show av alla. Men sedan han skadade sig i knäet och missade avslutningen av förra säsongen så har det sett ut som om att han inte showar lika mycket och fokuserar mer på tennisen. Nu när han spelar på hemmaplan så kommer han att showa, men bara om han leder tror jag. Han är en bra spelare, han har en sinnessjuk defensiv som han är riktigt svår att slå igenom. Sedan så har han en väldigt bra första serve, dock väldigt avig i sitt grundspel, han kan göra lätta misstag när han ska slå över till offensiven men spelar han okej då är han top 10-15 i världen. Det är minst där han hör hemma med sin grund kapacitet.

Marcel Granollers ifrån Spanien har varit i urkass form på senaste. I Davis cup så förlorade han i tre raka set och tog bara några enstaka game emot Frank Dancevic som hör hemma på challenger touren. Förra veckan förlorade han emot Matteo Viola som inte är en bra spelare. Han har en helt okej serve och en riktigt bra volley som har gillar att använda sig av i pressade lägen, men jag tror att Monfilis som är en riktigt bra spelare i grunden kommer att kunna slå runt Granollers rätt ofta här på hemmaplan.

Jag tror att Monfilis kommer att vinna i två raka, det ska han göra om han spelar dugligt idag.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba