Toppmöte i Tyskland där serietrean Mönchengladbach tar emot seriefyran Hoffenheim här. Båda lagen är obesegrade och i mina ögon finns det ett givet spel i den här matchen, häng på!

Mönchengladbach – Hoffenheim
Spel: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 2.15 @ William Hill
Insats: 4/10
Spelstopp: 15.30

Mönchengladbach har inlett säsongen starkt och är obesegrade efter 9 omgångar. Man har fem segrar och 4 oavgjorda matcher bakom sig i serien. Det som imponerat mest hos laget är defensiven som bara släppt in 4 mål på dessa nio matcher. Senaste mötte man Bayern München på sin hemmaplan och spelade 0-0 med dem efter en stark insats. Nu väntar återigen ett topplag och jag räknar med att laget återigen presterar på topp inför sin storpublik. Mönchengladbach får klara sig utan mittfältaren Granit Xhaka här. Svenske ytterbacken Oscar Wendt har gjort det riktigt bra i defensiven tillsammans med Julian Korb, Martin Stranzl och Alvaro Dominguez. Man spelar en 4-4-2 uppställning som är väldigt defensiv där man är som starkast.
Mönchengladbach_logo   hoffenheim_200x200
Hoffenheim har inlett på exakt samma vis som Mönchengladbach har med fem segrar och fyra oavgjorda matcher på sin 9 inledande matcher. Man spelar med en defensiv 5-4-1 uppställning som gör det riktigt svårt för motståndarna. Mittförsvaret med Niklas Süle och Tobias Strobl har imponerat rejält och dessa herrar kommer inte släppa många förbi sig här. I Bundesliga vann man med 1-0 senast hemma mot Paderborn i en match där man mer eller mindre gjorde vad man skulle utan att imponera. Efter det körde man över Frankfurt med 5-1 i cupen så formen är fortsatt på topp men nu möter man ett ruskigt tufft motstånd i Mönchengladbach.

Mönchengladbach har spelat under 2.5 mål i 6 av lagets 9 matcher den här säsongen och motståndarna Hoffenheim har spelat under 2.5 mål i 7 av lagets 9 matcher den här säsongen. Underspelet måste synas i den här matchen!

Kort summering: 
Det är två obesegrade lag som drabbar samman här. Båda lagen har urstarka defensiver vilket gör att underspelet måste provas, framförallt när man får oddset 2.15!