MAXSPEL! Lagen ligger 9a och 10a i serien och jagar Europaplatserna vilket bör leda till en underhållande match här då inget av lagen har något att förlora utan det kommer vara full fart framåt för seger. Jag tror på en mycket underhållande match mellan två lag som kan mycket offensivt!


Mönchengladbach – Hannover
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 10/10
Spelstopp: 17.30

Här drabbar två lag samman som under säsongen spelat i Europa League men misslyckats. Båda lagen vill givetvis ut i Europa även kommande säsong men dem ligger för tillfället strax under Europaplatserna och därför kommer det vara två lag som kommer gå ut för tre poäng vilket bör leda till en underhållande tillställning med förhoppningsvis många mål.

Mönchengladbach har 1 seger och 2 oavgjorda bakom sig på sina 3 senaste matcher så formen får ses som helt okej inför det här mötet. Det är en oerhört viktig match där det betyder väldigt mycket att ta 3 poäng. Motståndarna Hannover 2-2-1 som formrad på sina 5 senaste matcher så även dom har en helt okej form inför det här mötet vilket innebär att det är två formstarka lag som drabbar samman och då kan allt hända.

Mönchengladbach har under säsongen varit ett väldigt målglatt gäng som ofta varit inblandade i målrika matcher, framförallt på sin hemmaplan. Man har spelat 17 tävlingsmatcher på sin hemmaplan den här säsongen om man inkluderar ligan, tyska cupen och spel ute i Europa och man har gjort mål i samtliga dessa 17 matcherna! Värt att nämna är att man dessutom släppt in mål i 12 av dessa 17 matcher så lagets defensiv imponerar knappast. Man är uppe i 5 raka hemmamatcher nu där båda lagen har gjort mål i matchen!

Även Hannover är ett väldigt målglatt gäng som ofta är inblandade i målrika matcher. Senast blev det 0-0 hemma mot defensivt starka Frankfurt men före det hade laget 5 raka matcher där båda lagen gjort mål i matchen. Hannover har spelat 20 bortamatcher den här säsongen om man inkluderar ligan, cupen och spel ute i Europa och man har gjort mål i 17 av dessa 20 bortamatcherna! 7 av lagets 8 senaste bortamatcher har slutat med att båda lagen gjort mål i matchen! Hannover har som sagt en riktigt vass offensiv och spelare som Didier Ya Konan, Mohammed Abdellaoue och Mame Biram Diouf är rikigt duktiga offensiva pjäser som säkerligen kommer ställa till det för Mönchengladbach!


Didier Ya Konan ordnar minst ett mål för sitt Hannover här!

Mönchengladbach kommer till spel med bästa tänkbara lag här.
Hannover saknar fortsatt Cherundolo, Eggimann, Felipe, Andreasen, Franca, Huszti och Stindl som alla är skadade.